Το ΔΣ του ΓΣΒ “Η ΝΙΚΗ” ευχαριστεί θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση για την επέτειο εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου καθώς και των εγκαινίων των νέων γραφείων μας.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο της ομάδας μας που βρέθηκε μαζί μας στο κοινό μας σπίτι που στέγασε γενεές ολόκληρες, που έζησαν μοναδικές στιγμές και γράφτηκαν χρυσές σελίδες της ιστορίας μας Το σπίτι μας, με την στήριξη της πολιτείας μέσω της Περιφέρειας Θεσσαλίας αναμορφώνεται πλήρως, για να στεγάσει όνειρα ,στόχους κι ελπίδες δικές μας και των επόμενων γενεών.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και τις νέες προκλήσεις, νιώθουμε ιερή υποχρέωση την εμπιστοσύνη και στήριξη που εισπράττουμε, να την κάνουμε έργο που θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα στη τοπική κοινωνία και στην πατρίδα μας, μέσα από το χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού. Η έμπρακτη στήριξη, είναι κάτι που μας γεμίζει με ευθύνη και υποχρέωση να προσφέρουμε ανταποδοτικά στην κοινωνία αθλητικό ,κοινωνικό και πολιτιστικό έργο, στη βάση της αποστολή μας.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους αθλητικούς συλλόγους για τις ευχές τους που με την στάση τους δείχνουν τι είναι πραγματικά ο αθλητισμός, όταν ταυτίζεται με την παιδεία και τον πολιτισμό μας. Είναι στοιχεία που οφείλουμε να αναδείξουμε όλοι όσοι υπηρετούμε κοινές αξίες.

Προηγούμενο άρθροΕυλογιά των πιθήκων: Εντοπίστηκε κρούσμα στην Ταϊλάνδη – Δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη το στέλεχος του ιού
Επόμενο άρθροΘλίψη στον Βόλο – «Έφυγε» από τη ζωή ηλικιωμένη