Ο Μαυρογιαλούρος στην Αργαλαστή.

Η μεγάλη θεατρική επιτυχία του φετινού καλοκαιριού «Όρσε Μαυρογιαλούρε», από την ομάδα των επιτυχιών ΠΑΓΑΣκηνιο,συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της. Έτσι με νωπά ακόμα τα χειροκροτήματα, αλλά και τα κολακευτικά σχόλια όπου παρουσιάζεται,με πολύ πρόσφατα το Ανήλιο, αλλά και το Περίβλεπτο, σειρά έχει το νότιο Πήλιο και η αρχοντική Αργαλαστή.

Αυτό το Σάββατο 24 Αυγούστου στις 21.15 ο Μαυρογιαλούρος κάνει στάση στην Αργαλαστή και συγκεκριμένα στο Σχολαρχείο του Βάρναλη. Υπενθυμίζεται ότι η παράσταση ανεβαίνει σε διασκευή και σκηνοθεσία του Σταμάτη Παγασαιος,που ερμηνεύει τον ομώνυμο ρόλο.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί:Βάσω Γανωτοπουλου, Εριφύλη Κρανα, Νάνσυ Τζαβέλλα, Γιώργος Ραιδης, Μιχάλης Φυγετακης, Γιάννης Βαραλης, Φανή Στεφάνου, Γιάννης Μπαρνασας, Στηβη Παγωναρη, Απόστολος Βαλατσος και Κώστας Δετσης.

Η παράσταση ανεβαίνει με την πολύτιμη υποστήριξη του ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΕΙΟΥ ιδρύματος Άγριας, του δήμου νότιου Πηλίου, του δήμου Ρήγα Φεραίου.

Προηγούμενο άρθροΠ. Σκοτινιώτης: Η αιωνόβια Νίκη Βόλου με τη βαριά φανέλα και την ανεκτίμητη συμβολή στη διαμόρφωση και διατήρηση της προσφυγικής μνήμης
Επόμενο άρθροΕυλογιά προβάτων: Σε συναγερμό ο Έβρος – Εντοπίστηκαν τέσσερα κρούσματα