«Η οργή του κόσμου για το διαλυμένο κράτος που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ξεχειλίζει» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε ανακοίνωσή του που συνοδεύεται από βίντεο με τις άγριες αποδοκιμασίες κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πεντέλη, αλλά και του Άδωνι Γεωργιάδη στη Λέρο.

«Οι αυθόρμητες εκδηλώσεις “λατρείας” των κατοίκων τη Λέρου προς τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, όπως και οι χθεσινές στην Πεντέλη προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο κι αν … προσπαθούν να τις αγνοήσουν από την κυβέρνηση αποτελούν μια πραγματικότητα» υπογραμμίζει το γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής, προσθέτοντας ότι «καλό θα είναι να τη συνηθίζουν τα κυβερνητικά στελέχη».

Και καταλήγει τονίζοντας καυστικά ότι «η οργή του κόσμου για το διαλυμένο κράτος που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ξεχειλίζει και ούτε οι κάτοικοι της… Γροιλανδίας δεν πιστεύουν πια τις εξαγγελίες των «αρίστων».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧαλκιδική: Το λούνα παρκ λειτουργούσε «άνευ γνωστοποίησης» – Η Αστυνομία είχε ενημερώσει εγγράφως τον Δήμο
Επόμενο άρθροΗ Μαντόνα εξαντλημένη στις διακοπές της στην Ιταλία – Την κρατά ο 28χρονος νέος της σύντροφος