Ανακοίνωση για την απώλεια του Νίκου Τσούκα εξέδωσε η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας αναφέροντας τα εξής:

”Αποχαιρετούμε με θλίψη τον αξιολογότατο σύντροφο Νίκο Τσούκα, που απροσδόκητα έφυγε σήμερα για το ταξίδι στην αιωνιότητα, βυθίζοντας σε θλίψη όχι μόνο την αγαπημένη του οικογένεια, αλλά και όλη τη Μαγνησία. Ο Νίκος Τσούκας, συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος, θα παραμείνει στη τοπική ιστορία κυρίως για τη δεκαετή δράση του μέσω του πολιτιστικού φορέα της Μητρόπολης Δημητριάδος “Μαγνήτων Κιβωτός” και για την οκταετή θητεία του ως Πρόεδρος της Κοινότητας Μακρινίτσας. Στο πλαίσιο της πολυποίκιλης δραστηριότητάς του με συλλογικές υποθέσεις, ήταν παράλληλα ένα πολύ συνειδητοποιημένο μέλος του Κινήματός μας. Δραστηριοποιήθηκε πολιτικά με το ΠΑΣΟΚ από τη δεκαετία του 1970 στη Μαγνησία, όντας μάλιστα στα ιδρυτικά μέλη της ΠΑΣΚΕ”.

Ανακοίνωση επίσης για το θάνατο του Νίκου Τσούκα εξέδωσε ο Σύλλογος Aποφοίτων Παιδοπόλεων:

”Έχουμε σοκαριστεί όλοι με αυτή την τραγική είδηση! Δεν περιμέναμε να ακούσουμε κάτι τέτοιο! Τι να πεις για το Νίκο το μεγάλο αδερφό μας γιατί στην Παιδόπολη όλοι μας αποκαλούμαστε  αδέρφια! δεν μας χώριζε τίποτα αλλά αντίθετα μας ένωνε  η δύναμη για δράση και  συμμετοχή στα κοινά!

Ο Νίκος ένας ξεχωριστός άνθρωπος με αστείρευτη ενέργεια και καλοσύνη ! Μας συνέδεσαν πολλά και δημιουργικά σε όλο το διάστημα και πριν αλλά και μετά την ίδρυση του συλλόγου αποφοίτων Παιδοπόλεων το 2007 μέχρι σήμερα!

Καλή ανάπαυση Νίκο. Εκεί θα βρεις τον αγαπημένο σου αδερφό Απόστολο! Καλή δύναμη στην αγαπημένη μας Δέσποινα! Στο Δημήτρη! Και στις εγγονούλες σου που τόσο λάτρευες! Καλή δύναμη σε όλους μας Νίκο, να είσαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε τα όσα ξεκινήσαμε μαζί και σε κάθε μας βήμα θα είσαι πάντα εκεί!να μας οδηγείς”.
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΕξαφάνιση τουρίστριας στη Σάμο – Κινητοποιήθηκαν ΕΛ.ΑΣ. και Πυροσβεστική
Επόμενο άρθροΕγκρίθηκε νέα έκτακτη χρηματοδότηση 3,9 εκατ. ευρώ προς Δήμους της Μαγνησίας για αποκατάσταση από φυσικές καταστροφές