Το ερχόμενο Σάββατο 24 Αυγούστου, στις 11 το πρωί, στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Βόλου, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του Νίκου Τσούκα, που έφυγε το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Αυγούστου από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, από ανακοπή καρδιάς, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του.

Η σορός του θα βρίσκεται στο ναό στις 8 το πρωί και θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιο, με τον οποίο συνεργάστηκε στενά.

Ο εκλιπών, άφησε πίσω, τη σύζυγό του, τα παιδιά του, εγγόνια, αδέλφια κι άλλους συγγενείς.

Η Ελένη Παπαθανασίου έγραψε για την απώλειά του:

”Για που το έβαλες έτσι ξαφνικά και απρόσμενα φίλε Νίκο; Φτερούγισες βιαστικά για τη «γειτονιά των αγγέλων», εντελώς αθόρυβα, κάνοντας ταυτόχρονα ήδη ηχηρή την απουσία σου.Έδωσες μάχες από μικρό παιδί για την κοινωνία και τον άνθρωπο. Μας κέρδισες όλους με την ποιότητα του χαρακτήρα σου και την αγάπη για τον συνάνθρωπο. Από κει ψηλά πλέον, φύλακας Άγγελος της αγαπημένης σου Δέσποινας, του Δημήτρη σου και της οικογένειάς σου, είμαι σίγουρη πως θα στέλνεις τη θετική σου αύρα σε όλους όσοι αγάπησες και νοιάστηκες στην επίγεια ζωή σου. Για πάντα στις καρδιές μας.Καλό ταξίδι φίλε Νίκο Τσούκα…”.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΠέθανε 76χρονος σε περιοχή της Μαγνησίας
Επόμενο άρθροΕργαζόμενοι: Η ανάκαμψη της οικονομίας δεν τους χωράει όλους – Αύξηση εργασίας, χωρίς αύξηση αμοιβών