Δεν υπάρχουν λόγια πλέον για να περιγράψει κανείς την αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίζουν οι μεγαλο….ασχημονούντες πολιτικοί παράγοντες-παραγοντίσκοι, το οικολογικό ”έγκλημα” στον Παγασητικό. Οσο περνούν οι ώρες, η κατάσταση γίνεται τραγικότερη κι ο Περιφερειάρχης ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα, ότι μέχρι την προσεχή Παρασκευή θα εξακολουθήσει η πλημμυρισμένη Κάρλα να αδειάζει νερό πράσινου χρώματος και ψάρια στον Παγασητικό!!! Ο τόπος βρωμάει λόγω σήψης που προκαλείται.

Ο κ. Θανάσης Κούντριας έγραψε το παρακάτω πολύ χαρακτηριστικό σχόλιο, στέλνοντας και τις παρακάτω συγκλονιστικά αποτρόπαιες εικόνες από την παραλία του Βόλου το απόγευμα της Δευτέρας.

”Περπατώντας στην παραλία το θέαμα που αντικρύζεις συνεχίζει να είναι αποτρόπαιο. Αν αυτό δεν είναι οικολογική καταστροφή τι είναι; Εν το μεταξύ η βρώμα που αναδύεται είναι απίστευτη σε βαθμό ντροπιαστικό για όλους όσους με την απραξία τους συμμετέχουν σε αυτό. Και τάχα μου κόπτονται να μη χαθεί το τουριστικό προϊόν της περιοχής. Δυστυχώς η δυσφήμιση της πόλης ήρθε από την απραξία όλων των εμπλεκομένων. Η χειρότερη δυσφήμιση είναι να βλέπεις τον κόσμο να περνάει μπροστά από το πανεπιστήμιο με μια θυμηδία κλείνοντας τη μύτη του”.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, γαύροι και σώμα νερού

Μπορεί να είναι εικόνα γαύροι

Μπορεί να είναι εικόνα γαύροι

Να ρωτήσω πάλι, αν υπάρχει εισαγγελέας, αν υπάρχει Διεύθυνση Υγιεινής, ή, έστω…….ανθυγιεινής διαβίωσης, αν υφίσταται Οργανισμός Λιμένος Βόλου, αν ο Δήμος Βόλου έχει αντιληφθεί ότι όλο αυτό συμβαίνει σ’ αυτή την πόλη κι όχι στο ταμτούμ;;;; Μάταια ερωτήματα…………..

Ο χώρος της παραλίας λίγες ώρες νωρίτερα ήταν όπως στην παρακάτω εικόνα και μέσα σε λίγες ώρες έγινε όπως στην παραπάνω, όπου δεν φαίνεται πλέον το νερό!!!!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΧανιά: Δέσμευση Κασσελάκη να μην «κουκουλωθεί» το θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ
Επόμενο άρθροΈκλεισε τα 54 και η Ορθούλα Παπαδάκου της ευχήθηκε στο Instagram