Αυτοψία στην παραλία του Βόλου και στις γύρω θάλασσες του Δήμου έκανε το πρωί της Τρίτης 27 Αυγούστου ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος διαπίστωσε αυτό που όλοι βλέπουμε και λυπόμαστε για την κατάντια.

Δήλωσε χαρακτηριστικά:

”Είναι τραγικό το φαινόμενο. Εκατομμύρια νεκρά ψάρια από την Κάρλα γέμισαν τις ακτές μας και έδωσαν τη χαριστική βολή στον τουρισμό. Είναι η ώρα που οι επιχειρηματίες και επαγγελματίες πρέπει να στραφούν με μαζικές αγωγές κατά των υπευθύνων για τις τεράστιες οικονομικές ζημιές που υπέστησαν.
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Το είχαμε προβλέψει. Προσωπικά από τον Σεπτέμβριο του 2023 είχα υποβάλλει ως Δήμαρχος μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία για την Κάρλα και την εξ αυτής ρύπανση και είχα ενημερώσει με επιστολή μου το γραφείο του Πρωθυπουργού.
Και απορώ με τον Περιφερειάρχη, Δημήτρη Κουρέτα, που ενώ είχε εξαγγείλει ότι θα κλείσει το θυρόφραγμα της Κάρλας την Παρασκευή, σήμερα ανακοίνωσε υπό την κατακραυγή της κοινής γνώμης ότι θα το πράξει σήμερα κιόλας. Γιατί δεν έκανε όλες αυτές τις ενδεδειγμένες ενέργειες από την αρχή του καλοκαιριού και περίμενε να συμβεί το τελειωτικό χτύπημα για τον τουρισμό της περιοχής”;
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και πλεούμενο
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΟργή και θλίψη και σήμερα με την εικόνα της παραλίας του Βόλου-Πολύ κρίμα για την όμορφη πόλη μας!!!
Επόμενο άρθροO Κουέντιν Ταραντίνο θέλει να κάνει θέατρο