Με αφορμή την ”αυτοψία” του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, το πρωί της Τρίτης 27 Αυγούστου, στην παραλία του Βόλου με τα εκατομμύρια ψόφια ψάρια και την έντονη δυσοσμία λόγω της αποσύνθεσης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου, Νίκος  Παπαπέτρος, ανέφερε:

”Ο δήμαρχος Βόλου στο εντελώς συμπτωματικό ραντεβού του με την ΕΡΤ στην παραλία της πόλης, επανέλαβε τη γνωστή παράσταση που πρωταγωνιστεί σε κάθε κρίση. Όταν χιονίζει καβαλάει τα εκχιονιστικά, όταν βρέχει κραυγάζει να ανέβουν οι πολίτες στους πρώτους ορόφους των οικοδομών, όταν μένει η λάσπη της καταστροφής πιάνει τη μάνικα, όταν πιάνει φωτιά παριστάνει τον τροχονόμο.
Ένα πράγμα δεν κάνει, τη δουλειά του. Ως Δήμαρχος έπρεπε να αποδεχθεί την συζήτηση για το φαινόμενο στο χθεσινό Συμβούλιο όπως πρότεινε η παράταξη μας. Ως Δήμαρχος θα έπρεπε μέσω της Δημοτικής Επιτροπής να λάβει μέτρα για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των περυσινών καταστροφών και να συνεργαστεί με τους όμορους Δήμους και τους άλλους βαθμούς αυτοδιοίκησης. Ως Δήμαρχος θα έπρεπε να κάνει μακροχρόνιο σχεδιασμό, να προτείνει λύσεις, να λειτουργεί υπέρ του περιβάλλοντος.
Αντίθετα εκείνος σήμερα για ακόμη μια φορά μας είπε ότι:
Δεν έχει καμία αρμοδιότητα για την θάλασσα και ούτε πρόκειται να ασχοληθεί.
Για την κατάσταση φταίνε οι πολιτικοί απατεώνες που είναι ανίκανοι, η εισαγγελία που δεν ερεύνησε την καταγγελία του, καθώς είχε προβλέψει τι θα συμβεί σχεδόν ένα χρόνο πριν και ο Οργανισμός Λιμένος!!
Αντί να παριστάνει τον αγανακτισμένο πολίτη, ας αναλάβει της ευθύνες του. Και η καραμέλα με τους πολιτικούς απατεώνες ας τελειώσει κάποτε, συνομιλητές και υποστηρικτές του είναι αρκετά κυβερνητικά στελέχη αλλά και η απελθούσα Περιφερειακή Αρχή, ο επικεφαλής της οποίας κόσμησε την προεκλογική του εκδήλωση.
Στα δύσκολα όμως για ακόμα μια φορά, ανέξοδες κραυγές.
Σα δε ντρεπόμαστε, λέω εγώ”.
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΣυνεδριάζει την Τετάρτη το Υπουργικό υπό τον Μητσοτάκη – Η νέα παραχώρηση της Αττικής Οδού στην ατζέντα
Επόμενο άρθρο«Μέχρι και ένα χωράφι με ελιές που είχα το πούλησα για να κάνω βίντεο κλιπ»