Ενα σοβαρό περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη σε νησί των Σποράδων, όταν ένας 49χρονος καυγάδισε με την 38χρονη αλλοδαπή σύζυγό του και κατηγορείται ότι τη χτύπησε όπως και τους αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν.
Ο 49χρονος το απόγευμα της Τετάρτης βρισκόταν στην επιχείρηση που διαθέτει με τη σύζυγό του κι έκανε προετοιμασία γευμάτων. Κάποια στιγμή το ζευγάρι καβγάδισε κι ο άνδρας κατηγορείται ότι χτύπησε τη γυναίκα στο κεφάλι και σταμάτησε όταν στο χώρο πήγαν τα ανήλικα παιδιά του. Ατομο που είδε το περιστατικό ενημέρωσε την αστυνομία κι όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να τον συλλάβουν, χτύπησε τον έναν στα χέρια και με κλωτσιά στον αγκώνα, αντιστεκόμενος στη σύλληψη.
Μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορουμένου, είπε ότι η γυναίκα βγήκε κάποια στιγμή από το μαγαζί, ο άνδρας πήγε κοντά της, καυγάδισαν, αλλά στη συνέχεια την αγκάλιασε και γύρισαν μαζί στο κατάστημα.
Στην κατάθεσή της, η σύζυγος του κατηγορουμένου που είναι υπήκοος Ουκρανίας, δήλωσε ότι ο κατηγορούμενος την έριξε κάτω, τη χτύπησε πολλές φορές στο πρόσωπο και στο κεφάλι, όπως έχει κάνει και πολλές φορές στο παρελθόν, φοβάται για τη ζωή της, του ζήτησε πολλές φορές να χωρίσουν, αλλά εκείνος δεν της δίνει διαζύγιο.
Ο κατηγορούμενος στην απολογία του, αρνήθηκε ότι χτύπησε τη γυναίκα και τους αστυνομικούς ενώ κατηγόρησε τη σύζυγό του ότι πήρε τα χρήματα του σπιτιού κι έφυγε.
Ο κατηγορούμενος, κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, εξύβριση κατά συρροή και βία κατά υπαλλήλων, ενώ αθωώθηκε για ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση και καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο σε ποινή φυλάκισης 19 μηνών, μετατρέψιμη προς 10 ευρώ ημερησίως και δικαίωμα έφεσης, ενώ του επιβλήθηκε περιοριστικός όρος να μην πλησιάζει τη γυναίκα του σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

Προηγούμενο άρθρο«Η ανησυχία μου δεν είναι για το τι βιώνουν τα παιδιά μου, δεν μπορώ να ξέρω τι θα αντιμετωπίσουν»
Επόμενο άρθροΕμβόλιο mRNA για τον καρκίνο του πνεύμονα – Πού στοχεύει και πώς χορηγείται