Ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, δήλωσε το Σάββατο από τον Βόλο ο Χάρης Δούκας, υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ελλάδα για να παρουσιάσει τις θέσεις του για το ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Δούκας μίλησε σε πολυπληθές ακροατήριο στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ, ενώ παρόντα ήταν πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία, όπως, ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Αναστασίου, η υποψήφια βουλευτής Άσπα Γοσποδίνη, οι πρώην δήμαρχοι Βόλου Δ. Πιτσιώρης και Αλ. Βούλγαρης, ο πρώην δήμαρχος Αλμυρού Β. Χατζηκυριάκος, ο Γ. Σακκόπουλος, ο Χ. Τσαμπάζης, ο Ν. Χαυτούρας, ο Τ. Πλαστάρας, ο Δ. Κουτσούκος κι άλλοι πολλοί.

Ο κ. Δούκας μίλησε για μεγάλη οικολογική καταστροφή στον Παγασητικό με τεράστιο οικονομικό και κοινωνικό αντίκτυπο. Ζήτησε από την Πολιτεία να αποζημιώσει άμεσα τους πληγέντες και η δικαιοσύνη να αποφανθεί ποιος φταίει. Η κυβέρνηση να αξιοποιήσει τα δισεκατομμύρια που έρχονται από την Ευρώπη και εθνικούς πόρους για να αποκαταστήσει την περιοχή.

Γενικότερα, είπε ο κ. Δούκας, οι πολίτες αναζητούν διέξοδο από τα τεράστια οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν με ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης. Ζήτησε στήριξη στις εσωκομματικές εκλογές της 6ης Οκτωβρίου, ώστε να ηγηθεί της προσπάθειας του ΠΑΣΟΚ για ν’ αλλάξει η κακή πορεία της χώρας.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΗ Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση στο γραφείο της Έλενας Ράπτη – Έριξαν μπογιές
Επόμενο άρθροΠέθανε στα 53 του ο ράπερ Fatman Scoop