Στις 19:30 (Cosmote Sport 1) θα ξεκινήσει στο «Αθανάσιος Διάκος» το παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Λαμία, με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι Πειραιώτες, μετά τις νίκες τους επί του Βόλου και της Athens Kallithea, φιλοδοξούν στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας να κάνουν το «3 στα 3», προκειμένου να συνεχίσουν να φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντίποδα η Λαμία στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς και θα προσπαθήσει σήμερα να αποσπάσει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο συγκρότημα του Μεντιλίμπαρ.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα των «ερυθρολεύκων», ο Τζολάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Πιρόλα και Ντόη να συνθέτουν το αμυντικό δίδυμο και τους Ορτέγκα, Ροντινέι να βρίσκονται στα δύο άκρα.

Οι Έσε και Στάμενιτς ξεκινούν στον άξονα, ενώ ο Τσικίνιο θα κινηθεί μπροστά τους. Από εκεί και πέρα οι Μαρτίνς και Βέλντε θα αγωνιστούν στα δύο άκρα της επίθεσης, με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να βρίσκεται στην κορυφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ενδεκάδες:

Λαμία ( Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Σαραμαντάς, Αντράντε, Νούνιες, Μέκιτς, Φουστάδο, Βλαχομήτρος, Μπίκοβ, Κορνέζος, Γιαννούτσος

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης – Ροντινέι, Ντόη, Πιρόλα, Ορτέγκα – Στάμενιτς, Έσε – Μαρτίνς, Τσικίνιο, Βέλντε – Ελ Κααμπί.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠροσκεκλημένοι στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Βασίλης Σπανούλης και Νίκος Ζήσης
Επόμενο άρθροΕλληνικό: Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για το «Hard Rock Hotel & Casino Athens»