Αναφερόμενος στα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών στον Παγασητικό και ιδιαίτερα στον Βόλο με τα νεκρά ψάρια, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου Νίκος Παπαπέτρος, υποστήριξε τα εξής:

”Όταν μας δίνει καθρεφτάκια και μας παίρνει τα ασημικά, δεν φταίει πάντα αυτός που μας τα κλέβει. Ούτε και οι τελάληδες που διαλαλούν την πραμάτεια για χρυσάφι. Κάτι μένει και σ΄ αυτούς. Φταίνε και όσοι τους αρέσει να καθρεφτίζονται και να βλέπουν τα γυαλάκια για διαμάντια.
Δεν πρόλαβε να περάσει μια ημέρα από προχθές που είπαμε για ανοχύρωτη πόλη, που εδώ και έναν χρόνο δεν έχει καθαρίσει σωστά τους αγωγούς για τα βρόχινα νερά (και όχι τα φρεάτια πάνω-πάνω) και η πόλη, με μια νεροποντή μισής ώρας, άρχισε να πλημμυρίζει.
Σ’ αυτήν την πόλη (την «πουτάνα») δεν φταίνε πάντα οι άλλοι. Και δεν χρειάζεται για να σωθεί ούτε τροχονόμο, ούτε εκχιονιστή, ούτε οδοκαθαριστή, ούτε νερουλά, ούτε πολύ περισσότερο θεατρίνο. Που πότε ανεβαίνει στις μπουλντόζες, πότε βουτάει στα νερά, πότε κατεβαίνει στα ρέματα, πότε πηδάει τους φράχτες, πότε καβαλάει το καλάμι. Και γενικώς φωνάζει… φασαρία να γίνεται.
Ούτε φυσικά σοφούς. Τον κοινό νου όλων μας χρειάζεται και την καθαρή ματιά μας.
Αλλιώς θα περιμένουμε μοιραία, ως μοιραίοι, την επόμενη πληγή που δεν θα μας την έχει στείλει, βέβαια, ο Φαραώ. Και οι Μωϋσήδες σπανίζουν…”
Ο κ. Παπαπέτρος συνόδευσε την ανάρτησή του αυτή με την παρακάτω εικόνα.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, ξανθά μαλλιά και οδός
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΒόλος-Παγασητικός-Tο ψάρι βρωμάει από το κεφάλι
Επόμενο άρθροLego: Πως σχεδιάζει να κάνει πιο πράσινα τουβλάκια