Κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Θεόδωρο Σκυλακάκη και τους Υφυπουργούς, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χρήστο Κέλλα και Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο, θα βρίσκεται τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στον Βόλο όπου, στις 3.30 θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο στο δημαρχείο και στις 4 με τος Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων(πρώην νομαρχία), όπου καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι ”Πολίτες της Μαγνησίας για την Υγεία και το Περιβάλλον”. Περίπου στις 4.30 το κλιμάκιο θα αναχωρήσει για τη Νίκαια της Λάρισας όπου θα βρίσκεται ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να παρουσιάσει τα αντιπλημμυρικά έργα στη Θεσσαλία.

Οι ”Πολίτες της Μαγνησίας για την Υγεία και το Περιβάλλον” εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση-κάλεσμα σε διαμαρτυρία:

”Μετά τη χθεσινή συνάντηση φορέων, συλλόγων και πολιτών στο ΤΕΕ για το επίμαχο ζήτημα των ψόφιων ψαριών, αποφασίστηκε να μεταβούμε στη Λάρισα στην αυριανή επίσκεψη του πρωθυπουργού.
Ο σύλλογος ”Πολίτες της Μαγνησίας για την Υγεία και το Περιβάλλον” θα συμμετέχει στην αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Νίκαια μαζί με τους άλλους φορείς και συλλόγους των νομών Μαγνησίας και Λάρισας. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 16:30 θα συγκεντρωθούμε στην πλατεία Νίκαιας Ν.Λάρισας και θα προσπαθήσουμε να παραδώσουμε ψήφισμα στον Πρωθυπουργό με τα αιτήματά μας.
Καλούμε όσους/ες επιθυμούν να συμμετέχουν να έρθουν αύριο Δευτέρα περίπου στις 15:00 στο σημείο συνάντησης στον Βόλο προκειμένου να μεταβούμε με αυτοκίνητα στη Νίκαια”.
Νίκος  Βητσόπουλος

 

Προηγούμενο άρθροΞαφνικός «έρωτας» Τραμπ με crypto, ενώ οι γιοι του ετοιμάζουν το… trumpcoin
Επόμενο άρθροΜάγεψε με τον φωτογραφικό φακό της η Ελένη Παπαθανασίου-Δυο πρώτα βραβεία σε διαγωνισμό φωτογρφίας