Κυριολεκτικά το χάρο με τα μάτια της είδε μια γυναίκα στο Βόλο όταν, προσπαθώντας να προστατεύσει τους γονείς της από τον σύζυγό της που τους επιτέθηκε με μαχαίρι κατά την διάρκεια καβγά μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή της Νεάπολης, παραλίγο να το πληρώσει με τη ζωή της, καθώς το μαχαίρι καρφώθηκε στον μηρό της σε βάθος τριών εκατοστών περίπου.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 30 Αυγούστου, μετά από φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον άνδρα και τους γονείς της συζύγου του.

Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου παρέλαβε την τραυματισμένη γυναίκα και τη μετέφερε στο νοσοκομείο του Βόλου, ενώ αστυνομικοί συνέλαβαν το δράστη και κατέσχεσαν το μαχαίρι. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράβαση του νόμου περί όπλων, απειλή και εξύβριση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: Τα ημίμετρα και η προπαγάνδα δεν θα σώσουν την κυβέρνηση του Μητσοτάκη από την οργή των πολιτών
Επόμενο άρθροΤην Κατάθεση της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου τίμησε στο Βόλο η Μητρόπολη Δημητριάδος