Σπουδαία φωτογραφική διάκριση για την Ελένη Παπαθανασίου από τον Βόλο, η οποία έγραψε σχετικά:

”Η φύση, απαιτεί πλέον την προσοχή και τον σεβασμό μας, όσο ποτέ άλλοτε. Πόσο μάλιστα η λίμνη Κάρλα, που μαζί με τον Παγασητικό μας, βρίσκονται αυτές τις μέρες στο κέντρο της παγκόσμιας προσοχής για αρνητικούς λόγους. Η φύση, όταν ασελγούμε εις βάρος της, εκδικείται. Όταν τη σεβόμαστε, μας αποζημιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Μέσα στη μαυρίλα των τελευταίων ημερών, είχα λοιπόν κι ένα ευχάριστο νέο, αφού στον διεθνή διαγωνισμό με συμμετοχές φωτογράφων από Θεσσαλία, Ελλάδα και Ευρώπη, κατέκτησα δύο χρυσά μετάλλια, στις κατηγορίες «άνθρωπος και περιβάλλον» και «τοπίο» στον διαγωνισμό φωτογραφίας Άγριας Ζωής της Λίμνης Κάρλας «ΑΓΛΑΙΑ ΤΣΕΚΟΥΡΑ».
Ευχαριστώ την κριτική επιτροπή για την τιμή. Συγχαρητήρια σε όλες τις συμμετέχουσες και τους συμμετέχοντες φωτογράφους από Ελλάδα και Ευρώπη”.
Μπορεί να είναι εικόνα αγριόγαλος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και δέντρο με πυρηνόκαρπο
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα φύση, λυκόφως και λίμνη
Μπορεί να είναι εικόνα λυκόφως, λίμνη, ορίζοντας και φύση
Μπορεί να είναι εικόνα λίμνη και νερό
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΕτοιμάζουν παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα σε Βόλο και Νίκαια Λάρισας πολίτες του Βόλου για την κατάσταση με τον Παγασητικό
Επόμενο άρθροΘεσσαλία: Εικόνες και βίντεο από τον χώρο που θάβονται τα νεκρά ψάρια στο Βελεστίνο – Ερωτήματα για την ταφή