Στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση για τη λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα ασχοληθεί με τα εξής θέματα:

Ενημέρωση, μετά από ερώτηση του Γιώργου Παπαδάμ, από τη δημοτική αρχή, για τις οφειλές προς το δήμο Ρήγα Φεραίου, της εταιρείας “ΒΙΕΣ ADECA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΊΑ”.

Ενημέρωση από τη δημοτική αρχή, για το αν έχει προβεί σε έλεγχο των πιστοποιητικών καταλληλότητας για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων για το Λουνα Παρκ που θα εγκατασταθεί στην εμποροπανήγυρη του Βελεστίνου, όπως ρωτάει ο Κωνσταντίνος Γιάτσιος

Ποιά είναι η στρατηγική διαχείρισης του προβλήματος με τα νεκρά ψάρια που βρίσκονται στις τάφρους, στα χαντάκια, σε όλη την πρώην πλημμυρισμένη περιοχή κι εντός της τεχνητής λίμνης Κάρλας και ποιες ενέργειες έχουν γίνει από τη δημοτική αρχή, ώστε να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία των πολιτών του δήμου και η υγεία του οικοσυστήματος καθώς τα νεκρά ψάρια αποσυντίθενται. Ερώτηση του Χρήστου Μωραΐτη.

Εν όψει του χειμώνα σε ποιες ενέργειες έχει προβεί η δημοτική αρχή, για την αντιπλημμυρική προστασία των κοινοτήτων και τον καθαρισμό των φρεατίων και των ρεμάτων εντός των οικισμών του δήμου Ρήγα Φεραίου. Ερώτηση του Μαργαρίτη Μπαρτζιάλη.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΣτον Βόλο τη Δευτέρα ο Στέφανος Κασσελάκης για να δει το πρόβλημα του Παγασητικού
Επόμενο άρθροBrad Pitt και Ines de Ramon μαζί στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας