Η Γιούλια Πουτίντσεβα, γνωστή για την… εκρηκτική προσωπικότητά της και τις αμφιλεγόμενες κινήσεις της εντός του γηπέδου, έγινε στόχος αρνητικών σχολίων, όταν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα επέδειξε απαράδεκτη συμπεριφορά.

Η 29χρονη Ρωσίδα ήρθε αντιμέτωπη στο US Open με την Τζασμίν Παολίνι (28 ετών) και όταν βρέθηκε να χάνει 4-2 στο δεύτερο σετ (είχε ήδη χάσει το πρώτο), τότε φαίνεται να αγνόησε εσκεμμένα το ball girl, προκαλώντας αμηχανία στο κορίτσι και εκνευρισμό στους θεατές, που άρχισαν να την αποδοκιμάζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, το ball girl θέλησε να δώσει μερικές μπάλες στην Πουτίντσεβα. Όμως, παρότι η τενίστρια κοίταζε το παιδί, στεκόμενη σε κοντινή απόσταση, όταν εκείνο επιχείρησε να τις δώσει δύο μπάλες, η 29χρονη τις άφησε επίτηδες να χτυπήσουν πάνω της και να πέσουν στο πάτωμα. Αμήχανο, το κορίτσι φαίνεται να διστάζει να πετάξει την επόμενη. Μόνο όταν ο κόσμος άρχισε να της φωνάζει, η Ρωσίδα τενίστρια έπιασε την τρίτη μπάλα, που το παιδί πέταξε αφότου της έκανε νόημα η παίκτρια.

Εν τέλει, η Πουτίντσεβα έχασε με 6-3, 6-4 από την Παολίνι.

Δείτε το βίντεο:

Ύστερα από την αρνητική αντίδραση στο γήπεδο, αλλά και τα σχόλια που δέχτηκε στα social media, η Πουτίντσεβα θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από το ball girl.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από το κορίτσι για τον τρόπο που φέρθηκα όταν μου έδινε τις μπάλες. Ειλικρινά το λέω, δεν ήταν εκείνη το θέμα. Ήμουν πολύ νευριασμένη με τον εαυτό μου που δεν κέρδισα το γκέιμ από το break point και μετά άδειασα από συναισθήματα και βυθίστηκα στις σκέψεις μου. Δεν ήμουν συγκεντρωμένη στο τι γίνεται γύρω μου και στο ποιος μου δίνει την μπάλα. Όλα τα παιδιά έκαναν τρομερή δουλειά στο Open, όπως πάντα», έγραψε.

Ο Μπόρις Μπέκερ, που κατέκτησε το US Open το 1989, σχολίασε τη συμπεριφορά της 29χρονης γράφοντας στο «X»: «Ποια νομίζει ότι είναι η Πουτίντσεβα… φρικτή η συμπεριφορά της προς το ball girl».

Το συμβάν σχολίασε και ο δημοσιογράφος Πιρς Μόργκαν: «Αηδιαστική αλαζονεία από την Πουτίντσεβα. Το κορίτσι έπρεπε να πετάξει την τρίτη μπάλα στη μούρη της». Ενώ την ενόχλησή της εξέφρασε και η προπονήτρια Rennae Stubbs: «Η ασέβεια και η αποκρουστική συμπεριφορά είναι απίστευτη και κάτι το συνηθισμένο για τη συγκεκριμένη».



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροO Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ απέκτησε 18χρονο γκαρντ
Επόμενο άρθροΑκτινίδιο: Συνεχίζεται η εξαγωγή παράνομων φορτίων στην Ολλανδία