Ολοκληρώνεται την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου η υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους
για την πρόσληψη διδακτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ), επί ωρομισθία, στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.
Η προκήρυξη αφορά στην πλήρωση θέσεων διδακτικού προσωπικού για τμήματα ζωγραφικής, κεραμικής και χαρακτικής. Λεπτομέρειες της προκήρυξης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλούν από το site της Πινακοθήκης στο www.katsigrasmuseum.gr και στο πεδίο ΔΡΑΣΕΙΣ-ΝΕΑ.
Το Ελεύθερο Εργαστήρι για περισσότερα από τριάντα επτά χρόνια αποτελεί πυρήνα εικαστικής μόρφωσης και αισθητικής καλλιέργειας για την πόλη μας και συμβάλλει αναμφισβήτητα στην πολιτιστική της αναβάθμιση. Κεντρικό ρόλο στην προσπάθεια αυτή διαδραματίζουν οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι του, απόφοιτοι των Σχολών Καλών Τεχνών, οι οποίοι ακολουθώντας συγκεκριμένο Πρόγραμμα Σπουδών με συγκεκριμένους κύκλους μαθημάτων για κάθε έτος φοίτησης στο Εργαστήρι συμβάλλουν στην απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων που οδηγούν στην καλλιτεχνική έκφραση και στην εξέλιξη των προσωπικών αναζητήσεων των μαθητών.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΑχιλλέας Μπέος σε συνέντευξη τύπου για τον Παγασητικό μεταξύ άλλων: Ο περιφερειάρχης είναι ”πολιτικός απατεώνας, νούμερο και νεκροθάφτης ψαριών……όποιος κάνει κόντρα μαζί μου αυτοκτονεί”!!!
Επόμενο άρθροO Α.Σ.Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ απέκτησε 18χρονο γκαρντ