12η μεταγραφή για την ΠΑΕ Νίκη Βόλου αποτελεί ο ποδοσφαιριστής Φέλιξ Ματάους, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε την Τετάρτη από την ΠΑΕ ως εξής:

”Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη 12η μεταγραφή της, με την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού Φέλιξ Ματάους.

Γεννημένος στις 28 Νοεμβρίου 1990 στο νησί Μπόα Βίστα του Πράσινου Ακρωτηρίου, ο Φέλιξ είναι κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου κι έχει και εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας αγωνιστεί πέρυσι με τα Χανιά στη Super League 2.

Το πλήρες όνομά του είναι Φέλιξ Ματάους Λίμα Σάντος και ξεκίνησε την καριέρα του από την Τουριζένσε της Πορτογαλίας.

Το 2015 μεταπήδησε στην Ακαδέμικο ντε Βιζέου στην Β’ κατηγορία, όπου είχε 26 συμμετοχές και 2 γκολ.

Μετά από ένα χρόνο ακολούθησε η Τσάβες, με την οποία αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Σειρά πήρε η Ουνιάο Ντεσπορτίβα Ολιβεϊρένσε στη Β’ κατηγορία Πορτογαλίας, όπου έπαιξε σε δύο σεζόν (2017-19) καταγράφοντας 66 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ.

Τη διετία 2019-21 έπαιξε και πάλι για λογαριασμό της Ακαδέμικο ντε Βιζεού, έχοντας γεμάτες χρονιές με 64 εμφανίσεις και 2 τέρματα.

Από την Πορτογαλία μεταπήδησε στη Ρουμανία και με την Γκαζ Μετάν Μεντιάς είχε 15 συμμετοχές και 2 γκολ την περίοδο 2021-22.

Η σεζόν 2022-23 τον βρήκε να αγωνίζεται στην Πετρολούλ Πλοϊέστι, με την οποία κατέκτησε την 8η θέση στο πρωτάθλημα Ρουμανίας, έχοντας 28 εμφανίσεις, 2 γκολ και 1 ασίστ.

Την περσινή περίοδο αποκτήθηκε από τα Χανιά, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός τον κράτησε εκτός μέχρι τον Μάρτιο, προλαβαίνοντας να παίξει σε 6 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου εύχεται στον Φέλιξ να υλοποιήσει τους προσωπικούς του στόχους και της ομάδας μας, γιορτάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ημέρα ίδρυσης του συλλόγου μας.

Φέλιξ καλωσόρισες στην οικογένεια της Νίκης Βόλου”.

 

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΝέο τσουνάμι αποκαλύψεων διαψεύδει το αφήγημα περί ομαλής λειτουργίας του ΕΣΥ – Έρευνα σοκ για τη Β. Ελλάδα
Επόμενο άρθροΣύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο στον Βόλο