Σύμφωνα με την ιστοσελίδα teamtalk.com η Τσέλσι απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ για τον δανεισμό του Νταβίντ Ντατρό Φοφανά.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Τσέλσι απέρριψε την αρχική πρόταση της ΑΕΚ για τον Νταβίντ Ντάτρο Φοφανά.

Η ελληνική ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει τον Φοφανά με τη μορφή δανεισμού ενώ η Τσέλσι θα προτιμούσε να τον πουλήσει για να εξισορροπήσει τα οικονομικά της.

Το μέλλον του Φοφανά στην Τσέλσι ήταν υπό συζήτηση όλο το καλοκαίρι καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται στα σχέδια του Έντσο Μαρέσκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Έβερτον και Σάντερλαντ έδειξαν επίσης ενδιαφέρον για τον Φοφανά φέτος το καλοκαίρι αλλά ο παίκτης δεν κατάφερε να πάρει μεταγραφή πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία.

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Φοφανά ώστε να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή με την μεταγραφική περίοδο στην Ελλάδα να είναι ακόμα ανοιχτή.

Όμως η Τσέλσι απέρριψε την πρώτη τους πρόταση καθώς θέλουν να αποσβέσουν περίπου 10-12 εκατ. με μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης να περιλαμβάνεται σε οποιαδήποτε συμφωνία».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΈνα σμήνος μελισσών διέκοψε τα γυρίσματα του Νίκολας Κέιτζ για την ταινία «The Carpenter's Son» που γίνονταν στα Μέγαρα
Επόμενο άρθροSuccess story: 1 στα 4 παιδιά στην Ευρωπαϊκή Ένωση κινδυνεύει από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό