Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. (ΤΕΒΕ-ΤΣΑ) Ν. Μαγνησίας συμμετέχει και καλεί τα μέλη του στην διαμαρτυρία που διοργανώνει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ. στην πλατεία Αγ. Νικολάου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση:
Ολοι οι συνταξιούχοι, μαζί με τους αγρότες, τους εργαζόμενους, την νεολαία, τους επαγγελματίες και κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται έμπρακτα για τον τόπο του, ενώνουμε τις φωνές μας σε μια ακόμα διαμαρτυρία, στηρίζοντας την πρωτοβουλία των Αγροτικών Συλλόγων :
Για τη σωτηρία του Παγασητικού και του φυσικού περιβάλλοντος για εμάς, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.
Για την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών που άφησαν οι προηγούμενες πλημμύρες και πραγματική αποζημίωση όλων των πληγέντων από τις φυσικές καταστροφές που ακόμα καθυστερούν.
Για την πλήρη αποκατάσταση και βελτίωση του οδικού δικτύου που είναι ακόμα με τα μπαζώματα των πρώτων ημερών. Στην πρόσφατη βροχή δημιουργήθηκαν νέα προβλήματα. Ο κίνδυνος για την ασφάλεια είναι τεράστιος. Η αγροτική οδοποιία παραμένει κατεστραμμένη με τεράστια προβλήματα για τους αγρότες.
Για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και θωράκισης κάθε γωνιάς της Μαγνησίας που έμεινε απροστάτευτη, ώστε να σταματήσουμε να ζούμε με την φόβο της επόμενης καταιγίδας.
Πέρασε ένας χρόνος και είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Χορτάσαμε υποσχέσεις και ανακοινώσεις. Η τραγική κατάσταση στον Παγασητικό τις τελευταίες μέρες, είναι μια ακόμα απόδειξη της αδιαφορίας και την εγκατάλειψης.
Εμείς οι συνταξιούχοι, συνεχίζουμε να βιώνουμε τις τραγικές για τη ζωή μας επιλογές των κυβερνήσεων, με την ακρίβεια, τις περικοπές των συνάξεων, την υποβάθμιση των παροχών στην υγεία και την υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος που είναι η πηγή της ζωής του ανθρώπου, χάριν των κερδών και των συμφερόντων των ολίγων.
Δεν έχουμε άλλη επιλογή από αυτό τον δρόμο του αγώνα που τον γνωρίζουμε πολύ καλά , για να διεκδικήσουμε μια ζωή με αξιοπρέπεια .Καμμιά συναίνεση σ’ αυτούς που χτίζουν το μέλλον μας με τα ίδια υλικά που μας έφεραν ως εδώ.

Προηγούμενο άρθροΤροχαίο στον Βόλο
Επόμενο άρθροΓιατρός εξηγεί το Νο1 τρόπο για να αντιμετωπίσετε την συνεχή κούραση