Ο 66χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, δημοτικός υπάλληλος Αλμυρού υπέστη ανακοπή και πέθανε

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία του Βόλου και του Αλμυρού ο θάνατος του 66χρονου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Αποστόλη Παναγιώτου, που έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου.

Ο άτυχος 66χρονος παρουσίασε σοβαρό πρόβλημα υγείας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου δυστυχώς κατέληξε. Ο Αποστόλης Παναγιώτου εργαζόταν στον δήμο Αλμυρού, ενώ ήταν κάτοικος Αχιλλείου.

Στην ποδοσφαιρική του πορεία, αγωνίστηκε στον Αχιλλέα Αχιλλείου, ενώ το 1976 φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Για την απώλειά του, συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, στην οποία αναφέρει τα εξής: «Η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια του Απόστολου Παναγιώτου, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Ο Αποστόλης Παναγιώτου είχε μεταγραφεί στον Ολυμπιακό Βόλου το 1976 από τον Αχιλλέα Αχιλλείου, ενώ είχε διακριθεί και στο τοπικό μας ποδόσφαιρο. Η Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του… και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εκδόθηκε επίσης από τον Γ.Σ. «Αχιλλέας Αχιλλείου», υπογραμμίζοντας: «Ο Λάκης Παναγιώτου υπήρξε ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της γενιάς του όπου γνώρισε περιόδους δόξας στην ομάδα του χωριού μας όπου αγωνίστηκε και τίμησε τη φανέλα της ομάδας μας, καθώς άνοιξε και έκλεισε την ποδοσφαιρική του πορεία στον Αχιλλέα Αχιλλείου. Καλό ταξίδι, φίλε Λάκη».

Προηγούμενο άρθροΕως την Τετάρτη τα αποτελέσματα από το ΕΛΚΕΘΕ
Επόμενο άρθροΕγκαίνια Ναού στον Aγιο Ιωάννη Πηλίου