Με σκορ 1-4 έχασε ο Ολυμπιακός Βόλου από την Παναχα’ι’κή στο στάδιο Αλμυρού το απόγευμα του Σαββάτου, για τη 2η φάση του κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο. Οσο κι αν φαίνεται περίεργο, αυτό το σκορ διαμορφώθηκε στην παράταση, αφού στην κανονική διάρκεια ο αγώνας ολοκληρώθηκε 1-1.

Στο 42’ η Παναχαϊκή άνοιξε το σκορ. Ο Νίλι Περντόμο εκτέλεσε φάουλ κι έστειλε τη μπάλα στη δεξιά πλευρά του τέρματος του Σιδεράκη, γράφοντας το 0-1, που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 71′ οι Βολιώτες ισοφάρισαν όταν ο Ζέρης με κάθετη πάσα έβγαλε τον Γκουντρουμπή σε θέση τετ-α-τετ κι αυτός με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-1.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Ολυμπιακός να πάρει τη νίκη, όταν στο 80’ ο Αναστασίου σούταρε από καλή θέση, απέκρουσε ο Κολοβούρης, κι ο Γκουντρουμπής δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Στο 98′ ο Νίλι σέντραρε και ο Πατρινός, που μπήκε ως αλλαγή 1 λεπτό νωρίτερα, με κοντινή κεφαλιά σημείωσε το 1-2 για την Παναχα’ι’κή.

Στο 100’ ο Ρόβας εκμεταλλεύθηκε σύγχυση μπροστά στην εστία του Ολυμπιακού κι έστειλε με σουτ τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-3.

Στο 112’ ο Ρόβας εκμεταλλεύτηκε λάθος του Γιαννίτση και βγήκε σε θέση τετ-α-τετ. Σούταρε, απέκρουσε ο Σιδεράκης και με δεύτερη προσπάθεια ο ίδιος παίκτης έκλεισε το σκορ σε 1-4 και την πρόκρουση στους Πατρινούς.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Σιδεράκης, Κακάμης, Καμπέρης, Παπακώστας, Γιαννίτσης, Ζέρης (103’ Καραστέργιος), Αρσένης (46’ Κορέλας), Παπαδάκος (46’ Αναστασίου), Ματέα (57’ Κατσαγεωργίου), Μπουμπούκης (46’ Μπάλλας), Γκουντρουμπής (90’ Παπαδήμος).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Κολοβούρης, Πανάγου (79’ Λεσάι), Λυμπεράκης (79’ Μασούρας), Ζαμόρα, Μπαξεβάνος, Καστελιάνο, Τραορέ (57’ Ελευθεριάδης), Πετράτος (37’ Ντε Τόμας, 97’ Πατρινός), Ρόβας, Νίλι, Πολέτο (57’ Καραγιάννης).

Νίκος  Βητσόπουλος

 

 

Προηγούμενο άρθροΟ Τιμ Μπάρτον σπάει ρεκόρ box office με το σίκουελ της ταινίας του μετά από 36 χρόνια
Επόμενο άρθροΕθνική Αγγλίας: Ο Κάρσλι δεν τραγούδησε τον εθνικό ύμνο και έγινε… κόκκινο πανί στο Νησί