Την αποκάλυψη έκανε ο δήμαρχος Βόλου που πήγε επί τόπου και είδε το γεγονός, καλώντας άμεσα την αστυνομία.

Η εκδίκαση της μήνυσης αναβλήθηκε δύο φορές, Τη μια για να κληθεί και να καταθέσει στο δικαστήριο ως βασικός μάρτυρας ο κ. Μπέος, ο οποίος απουσίαζε ευρισκόμενος στη Λάρισα για τος πρωθυπουργό και την άλλη μετά από αίτημα του κατηγορούμενου, ο οποίος ζήτησε προθεσμία για να ορίσει δικηγόρο.

Τη δεύτερη φορά στο δικαστήριο εμφανίστηκε και η ιδιοκτήτρια της εταιρείας, η οποία δεν συνελήφθη καθώς είχε περάσει το αυτόφωρο, αλλά σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ηθική αυτουργία για ρύπανση και υποβάθμιση περιβάλλοντος.

Αυτή τη φορά ήταν παρόντες στο δικαστήριο σχεδόν όλοι, αλλά, έλειπε ο……κατηγορούμενος, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο. Ομως, οι διάδικοι έπρεπε να περιμένουν να ολοκληρώσει το δικαστήριο τις τακτικές υποθέσεις και μετά να εξετάσει την υπόθεση του χειριστή που ήταν αυτόφωρο.

Λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι, ο δήμαρχος Βόλου, αποχώρησε από τα δικαστήρια εκνευρισμένος λέγοντας: ”Δεν μπορούμε να καλούμε μάρτυρες στις 12:30, να έχει πάει 2 το μεσημέρι και να εκκρεμούν άλλες υποθέσεις. Αυτή τη στιγμή έχω τηλεδιάσκεψη με υπουργό και γενικό γραμματέα για υποθέσεις της πόλης, την οποία έχω ήδη καθυστερήσει. Ας δώσουν άλλη ημερομηνία”.

Eτσι, το δικαστήριο αποφάσισε να παραπέμψει την υπόθεση σε τακτική δικάσιμο, σε ημερομηνία που θα οριστεί από την Εισαγγελία Βόλου.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθρο«Υπήρχε απλότητα, κανένας εκνευρισμός», αποκάλυψε ο dj Αντώνης Δημητριάδης για το γλέντι γάμου με τον Τάιλερ Μακμπέθ
Επόμενο άρθρο52χρονος κλείδωνε γυναίκα και παιδιά στο σπίτι όταν έφευγε!!