Πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν για την ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών, αύριο Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας.
Η Νίκη Βόλου θα αντιμετωπίσει την πολύ δυνατή ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνής, την οποία θα βρει αντίπαλο και στο πρωτάθλημα της National League 1.
Σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι καλείται ο κόσμος της ομάδας και οι φίλοι του μπάσκετ στον Βόλο, να παραβρεθούν στον αγώνα και να γεμίσουν το Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, προκειμένου να φθάσουν στη νίκη. Η Νίκη χρειάζεται τον κόσμο της.
* Γενική είσοδος: 5 ευρώ
** Στην είσοδο του γηπέδου θα διατίθενται κάρτες διαρκείας
*** Κάτοχοι καρτών διαρκείας και παιδιά έως 14 ετών εισέρχονται δωρεάν
**** Οι αθλητές των ακαδημιών θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από ειδικά διαμορφωμένη παιδική κερκίδα.
Στο μεταξύ παρουσιάστηκαν οι νέες φανέλες, του ανδρικού και του γυναικείου τμήματος μπάσκετ της Νίκης για τη σεζόν 2024-2025 που φαίνονται στις παρακάτω εικόνες.
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, αφέλειες, άτομα που παίζουν μπάσκετ, φανέλα μπάσκετ και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ, φανέλα μπάσκετ και κείμενο που λέει "RY.NY 일K 9 ΙKBOЛy NIKH ΒΟΛΟΥ 19 NIKH ΝΙΚΗΒΟΛΟΥ ΒΟΛΟΥ NIKH ΚΗBΟЛΟΥ BONOY 18 18:10 10 CẤP NIKH ΝΙΚΗΒΟΛΟΥ ΒΟΛΟΥ 13"
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και άτομα που μελετούν
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΟ πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζεται να σβήσει 40 κεράκια με ένα «βασιλικό» πάρτι στην έπαυλή του στην Καλιφόρνια
Επόμενο άρθροΠέθανε 89χρονος συνταξιούχος φαροφύλακας