Για την αποκατάσταση των ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα

 

Ακόμη και Κυριακή εργάζονταν συνεργεία του Δήμου Βόλου, προχωρώντας σε παρεμβάσεις στα σχολικά κτίρια, προκειμένου τα πάντα να είναι έτοιμα για το πρώτο σχολικό κουδούνι, μεθαύριο, Τετάρτη.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Καθημερινότητας, Μιχάλη Καπουρνιώτη, «όλο το καλοκαίρι, συνεργεία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου ​εργάστηκαν με εντατικούς ρυθμούς για την αποκατάσταση των αμέτρητων ζημιών που προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή μας, την επισκευή και συντήρηση των σχολικών μονάδων της περιοχής μας.

Σκοπός μας είναι η συντήρηση των σχολικών κτιρίων, ο καθαρισμός, η καλή λειτουργία των αιθουσών διδασκαλίας και η προστατευμένη πρόσβαση των μαθητών στους χώρους υγιεινής.

Κάθε παρέμβασή μας, πραγματοποιείται βάσει των αναγκών που προκύπτουν, κατόπιν ιεραρχικής αξιολόγησης των αιτημάτων των διευθυντών».

Σύμφωνα με τον κ. Καπουρνιώτη οι παρεμβάσεις θα είναι συνεχείς καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, «για την αποκατάσταση κάθε ζημιάς και την ικανοποίηση κάθε ανάγκης τόσο των σχολικών κτιρίων, όσο και των μαθητών».

Προηγούμενο άρθροΣτέλιος Χανταμπάκης και Όλγα Πηλιάκη κλειδώθηκαν έξω από το σπίτι τους στην Ισπανία, δείτε βίντεο
Επόμενο άρθροΣχολεία: Αύριο ο αγιασμός – Τι αλλάζει σε απουσίες, αποβολές και χρήση κινητών