Στον Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο δημοτικό σχολείο, το Γυμνάσιο, το ΓΕΛ και το ΕΠΑΛ Αργαλαστής παρέστη το πρωί της Τετάρτης ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός, ο οποίος, απευθυνόμενος σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς ευχήθηκε ”καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία και δύναμη για το δύσκολο έργο που επιτελούν”.

Αναφερόμενος στις αποκαταστάσεις των σχολικών κτιρίων είπε:

”Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου, μέσω των Υπηρεσιών και των Σχολικών Επιτροπών του, έχει εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα της περιοχής, ώστε να διεξαχθεί ομαλά και χωρίς προβλήματα η εκπαιδευτική διαδικασία. Επιπλέον στηρίζει, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του και πάντα με σεβασμό και ευαισθησία σε κάθε ζήτημα που ανακύπτει, το χώρο της εκπαίδευσης και την προσπάθεια που καταβάλλουν οι διευθυντές, το εκπαιδευτικό προσωπικό, οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων και οι Σχολικές Επιτροπές, ώστε να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο η λειτουργία των σχολείων”.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΜισθοί: Πότε θα ανακοινωθεί η νέα αύξηση – Τι αλλάζει σε Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας και επίδομα ανεργίας
Επόμενο άρθροΜέτρα για την προστασία του Παγασητικού και της Κάρλας ζήτησε ο βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Βασίλης Μεταξάς(βίντεο)