Την ανανέωση της συνεργασίας με τον πολύπειρο σέντερ φορ Χρήστο Τζιώρα ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου:

”Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τζιώρα. Γεννημένος στις 5/10/1988 στη Γαλατινή Κοζάνης ο captain έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα μας, έχοντας πλέον  134 συμμετοχές με τη φανέλα της και 37 τέρματα, με τελευταίο γκολ στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στον Παλαμά Καρδίτσας για το Κύπελλο Ελλάδος.
Εκτός από τη Νίκη έχει αγωνιστεί επίσης σε: Απόλλωνα Σμύρνης, ΑΕ Καραϊσκάκης,  Λεβαδειακό, Χανιά, Αχαρναϊκό, Αετό Σκύδρας, Κοζάνη, Βέροια και Βατανιακό. Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου εύχεται στον Χρήστο να υλοποιήσει τους προσωπικούς του στόχους και της ομάδας μας, γιορτάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ημέρα ίδρυσης του συλλόγου μας”.

Ο Χρήστος Τζιώρας μιλώντας στο nikifc.gr δήλωσε: ”Η Νίκη Βόλου είναι το σπίτι μου και στη νέα προσπάθεια θέλω να δώσω όσα περισσότερα μπορώ. Πρέπει όλοι να αγκαλιάσουμε τα νέα παιδιά που έχουν έρθει στην ομάδα και να πανηγυρίσουμε πάλι στο τέλος. Εύχομαι υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν”.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΣτα σχολεία αστυνομικοί μοίρασαν υλικό για την κυκλοφοριακή αγωγή
Επόμενο άρθροΜήνυμα Δημάρχου Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς