”Το έκανε γιατί ήθελε να πεθάνει από χέρι Τούρκου”, είπε στο newsit.gr o πατέρας του 36χρονου, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου, κυριολεκτικά εισέβαλλε με το αυτοκίνητό του στην Τουρκία, τραυμάτισε έναν οδηγό μηχανής κι επιτέθηκε με μαχαίρι σε Τούρκους αστυνομικούς.

Ο 70χρονος πατέρας, ο οποίος προσπαθεί να βοηθήσει τον γιο του στα προβλήματα υγείας που έχει, ανέφερε για το περιστατικό:

”Όλα αυτά τα έκανε λόγω της ασθένειας που έχει. Έχει διαγνωστεί με σχιζοφρένεια. Είναι καλό παιδί, φιλότιμο. Όταν είναι ήρεμος δεν καταλαβαίνεις ότι είναι άρρωστος. Όταν τον πιάνει η κρίση τα κάνει όλα. Με εμένα είναι πάντα πολύ καλός. Έχει περάσει καρκίνο, έκανε και χημειοθεραπείες. Συνήθως είναι συνεπής στην αγωγή του. Εκείνη τη μέρα όμως φαίνεται πως ήπιε αλκοόλ. Δεν ήξερα ότι θα έφευγε τώρα στην Τουρκία, ήξερα όμως ότι σκόπευε να το κάνει. Εγώ ήμουν στον Βόλο, δεν γνώριζα ότι ξεκινούσε να φύγει. Αν ήμουν εδώ δεν θα έφευγε. Ελεγε ότι ήθελε να πεθάνει από χέρι Τούρκου. Στο παρελθόν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Στην Κύπρο που πήγε πρόσφατα, ήθελε να τον σκοτώσουν οι Τούρκοι γιατί πίστευε ότι με αυτόν τον τρόπο θα έλυνε το Κυπριακό”.

Πηγή: newsit.gr

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΕΛΚΕΘΕ: Κατάλληλα για κολύμβηση τα νερά στις παραλίες του δήμου Βόλου
Επόμενο άρθροΜισθοί: Πότε θα ανακοινωθεί η νέα αύξηση – Τι αλλάζει σε Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας και επίδομα ανεργίας