Εξελίξεις σημειώνονται στη Δημοτική Αρχή του Βόλου μετά τη σημερινή παραίτηση του Κώστα Λούλη. Ο Κώστας Λούλης μετά από πέντε χρόνια στα δημοτικά έδρανα αποχωρεί για επαγγελματικούς λόγους και τη θέση του θα πάρει η Παρισένια Παξινού, η οποία ακολουθούσε με 1093 ψήφους.

Ο λόγος της αποχώρησης του είναι ότι ο συνεργάτης του γνωστού Βιομήχανου στη Ζάμπια έφυγε από τη ζωή, με τον Βολιώτη πολιτικό να αναγκάζεται όπως αναφέρει να περάσει παρά πολύ χρόνο στην Αφρική.

Η επιστολή του Κώστα Λούλη στον Αχιλλέα Μπέο:

«Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,

Μετά την πεντάχρονη συνεργασία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, σας υποβάλω την παραίτησή μου λόγω σοβαρών επαγγελματικών υποχρεώσεων, που πλέον με αναγκάζουν να διαβιώνω το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου στη Ζάμπια της Αφρικής.

Δυστυχώς τον περασμένο Ιούνιο ο παλαιός συνεργάτης και συνέταιρος μου εκεί, παρότι νεότερος μου, εντελώς ξαφνικά απεδήμησε και έτσι όλο το βάρος ολοκληρώσεως αυτού του έργου και στην συνέχεια η λειτουργία του επιβάλλει εκεί τη συνεχή παρουσία μου.

Σας ευχαριστώ ευχαριστώ εγκάρδια για την άριστη συνεργασία μας καθώς και όλους τους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Επίσης, ευχαριστώ τους εκλεκτούς δημοτικού συμβούλους του συνδυασμού μας που συνεργαστήκαμε μαζί και το συγχαίρω για το έργο τους.

Πάντοτε θα θυμάμαι την ευθύτητα σας, την οξυδέρκεια σας και την αποτελεσματικότητα σας, που ήταν καθοριστικά στοιχεία για την μεγάλη σας προσφορά στην πόλη και το σημαντικό έργο σας».

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Εκρήξεις ήχησαν σε όλη την πόλη
Επόμενο άρθροΣτον Βόλο ο Μάρκος Σεφερλής