Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Απόστολος Νάσιος, αναφέρθηκε στην παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου Νέας Ιωνίας και Κοιμητηρίων του Δήμου Βόλου. Εγραψε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στους πολίτες:

”Φίλες και φίλοι αγαπημένοι,
σήμερα το πρωί υπέβαλα στον Δήμαρχο την παραίτησή μου από τα καθήκοντα του αντιδημάρχου Νέας Ιωνίας και Κοιμητηρίων.
Μπορεί η παραμονή μου να ήταν ουσιαστικά σύντομη, ωστόσο, κατέστη για εμένα μια χρονική περίοδος μεστή από εμπειρίες.
Προσπάθησα να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου όσο το δυνατόν επιτυχέστερα, ιδιαίτερα σε μια ευαίσθητη αντιδημαρχία, αυτή των Κοιμητηρίων, όπου καθημερινά συναναστρεφόμουν με συμπολίτες, οι οποίοι δοκιμάζονται από τον πόνο της απώλειας δικών τους ανθρώπων.
Με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση ευχαριστώ κι αποχαιρετώ τους συνεργάτες μου υπαλλήλους, που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασαν και στέκονταν διαρκώς αρωγοί στην επιτέλεση του έργου μου.
Νιώθω την ανάγκη, όμως, να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους 2.100 συμπολίτες που με εξέλεξαν δημοτικό σύμβουλο πριν ένα έτος στις δημοτικές εκλογές, διαβεβαιώνοντας, ταυτόχρονα, ότι θα συνεχίσω να στέκομαι στο πλάι τους, από το μετερίζι πλέον του απλού δημοτικού συμβούλου.
Εξάλλου, η ενασχόληση μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση είχε εξαρχής ως πρωταρχική μου επιδίωξη την βοήθεια προς τους συνανθρώπους, τους αδελφούς που αντιμετωπίζουν ποικίλα προβλήματα, ιδιαίτερα τους ανήμπορους, καθώς και τη συμβολή μου στην οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής μας.
Τέλος, θα ήθελα να ζητήσω εκ καρδίας από τους συμπολίτες μου να μην στεναχωριούνται από τη συγκεκριμένη παραίτηση μου, θεωρώντας την ως θέλημα του Θεού.
Εύχομαι από τούδε και στο εξής να συνεχίσω να απολαμβάνω τη στήριξη, την εκτίμηση και την αγάπη σας…”

Στη θέση του τοποθετήθηκε ο Ανδρέας Ζέρβας.

Τι προηγήθηκε, όμως;;;; Γιααααα προσέξτε την παρακάτω εικόνα.

Ο κ. Νάσιος παρών στην πρόσφατη εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού υπό τον Παναγιώτη Λιαδέλη για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Μαγνησίας. Τι έγραψε ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος σχετικά;;; ”

”Με τον γνωστό γλοιώδη και εμετικό τρόπο τους γνωστά δημοσιογραφικά σκουπίδια της πόλης (μόνιμη επωδός) προσπαθούν να εμπλέξουν εμένα και τη Δημοτική Αρχή στις εκλογές του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, παρά τη διακηρυγμένη, δημόσια και σε όλους τους τόνους, θέση μας περί μη εμπλοκής και αυστηρής ουδετερότητάς μας.
Επειδή ενδεχομένως καλοπροαίρετοι συμπολίτες να ενημερώνονται από αυτές τις δημοσιογραφικές χαβούζες και να παραπληροφορούνται ξεκαθαρίζω για τελευταία φορά πως ούτε εγώ, ούτε οι αιρετοί συνεργάτες μου είχαμε, έχουμε ή θα έχουμε ουδεμία εμπλοκή, υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίων. Ευχόμαστε και στους δύο καλή τύχη”.
Τουτέστιν……..τι τόθελες Απόστολε;;; Πήγαινες γυρεύοντας;;; Δεν ρώτησες τον…..”Θεό”πριν πας;;;
Υ.Γ. Ο κ. Νάσιος βρίσκεται……πλησίον, πολύ πλησίον, της υφυπουργού Παιδείας Ζέττας Μακρή, η οποία έχει άμεσο ενδιαφέρον για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, αφού είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό Λιαδέλη, ο υιός. Αρα…………..τα ευκόλως εννοούμενα!!
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΜικρός Γιαννάκης: Το συγκινητικό του μήνυμα – «Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που ήταν στο πλευρό μου»
Επόμενο άρθροΑνδρουλάκης: Αποφάσισα τις εσωκομματικές για να μην «συριζοποιηθούμε» – Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη ΝΔ