Με σκορ 2-1 η Νίκη Βόλου ηττήθηκε στην Κρύα Βρύση του νομού Πέλλας κι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου στο ποδόσφαιρο. Ετσι, αφοσιώνεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα της super league 2 που ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή. Η Νίκη εμφανίστηκε πολύ κατώτερη των απαιτήσεων του αγώνα και μοιραία γνώρισε την ήττα από την τοπική ομάδα. Το σκορ άνοιξε στο 19′ ο Καράμπελας με απευθείας χτύπημα φάουλ. Δείτε το εκπληκτικό γκολ.

Ο Απόλλων διπλασίασε τα τέρματά του στο 58′ με τον Τσερρίκου να βγαίνει στην αντεπίθεση και να πλασάρει τον τερματοφύλακα Σούλη.

Στο 72′, μετά από βαθιά μπαλιά του Αρίας, ο Τζιώρας εκμεταλλεύθηκε τις κόντρες και έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας στο τελικό 1-2.

Στο 84′ ο Σίλβα εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Κούφας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα, αλλά ο επόπτης τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Κρύας Βρύσης (Δημήτρης Βοτάρης): 

Δομουκτσίδης, Πλατσιώτας, Κοτσίνης, Γιαλαμούδης, Ιωσηφίδης, Ξανθόπουλος (79’ Γαβριηλίδης), Τσερρίκου (62’ Γιόνδης), Καράμπελας, Τσάνι (79′ Χατζηαλεξιάδης), Ταουσιάνης (87’ Βασιλειάδης), Τζήμας.

Νίκη Βόλου (Στέφανος Ξηρόφωτος): 

Σούλης, Οικονομόπουλος, Κούφας, Βλάχος, Αρίας, Σίλβα, Λίταινας (68’ Προδρομίτης), Δούμτσης (68’ Σαποβάλοφ), Τσιλιγγίρης (68’ Κρυπαράκος), Σπυρίδης (56’ Γκαντέλιο), Τζιώρας.

Στο παρακάτω βίντεο δείτε όλον τον αγώνα.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΘα κάνει παρέλαση; – Zougla