Εχασε με σκορ 2-0 ο Βόλος από την ΑΕΚ στην Αθήνα, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Super League.

Να σημειωθεί ότι, η ομάδα του Βόλου έχει πολλά παράπονα από τον διαιτητή Φωτιά, για το 1ο γκολ που δέχτηκε, υποστηρίζοντας ότι προηγήθηκε φάουλ και για μια φάση που ζήτησε κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 22′ με κοντινή κεφαλιά του Πιερό κι έκανε το τελικό 2-0 στο 62′ όταν ο Λιούμπιτσιτς έστρωσε στον Κοϊτά μέσα στην περιοχή κι εκείνος με δεξί πλασέ, το οποίο ”βρήκε” στα πόδια του Καλογερόπουλου, την έστειλε στα δίχτυα.

Ο Βόλος προσπάθησε αλλά, για ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε ότι θα έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Το επόμενο παιχνίδι για τον Βόλο είναι επίσης πολύ δύσκολο καθώς στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής φιλοξενεί τον πρωτοπόρο και αήττητο ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό, το ερχόμενο Σάββατο 21/9στις 5 το απόγευμα. Ο Βόλος βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας μαζί με την Καλλιθέα με 3 βαθμούς, ενώ στην 1η θέση είναι μαζί ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ με 10 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Στρακόσια, Ρότα, Μήτογλου, Κάλενς, Πήλιος, Σιμάνσκι (83’ Γιόνσον), Πινέδα (75’ Περέιρα), Λιούμπιτσιτς (75’ Μάνταλος), Ελίασον (74’ Άμραμπατ), Κοϊτά (89′ Τσιλούλης), Πιερό.

ΒΟΛΟΣ (Γκόμεζ): Κόβατς, Μύγας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Κορέα (74’ Κόντε), Φεράρι, Ντε Καμπς (10’ λ. τρ. Μπερναντού), Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα (74’ Βιγιαφάνιες), Ασενούν (66’ Κόμπα), Άλτμαν.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΒουδαπέστη: «Μπλόκο» στις βραχυχρόνιες μισθώσεις τύπου Airbnb
Επόμενο άρθροΑμεση διακομιδή 69χρονης στο Νοσοκομείο Βόλου