Aνακοίνωση εξέδωσε η ελληνική ομοσπονδία πάλης για την επανεκλογή του Χάρη Μαριόλη στον προεδρικό της θώκο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η θριαμβευτική επανεκλογή του Χάρη Μαριόλη ως Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κατά τη διάρκεια της Τακτικής Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης στην Καβάλα αποτελεί μια σημαντική ιστορική στιγμή για το άθλημα. Η απόλυτη αποδοχή στο πρόσωπό του, δείχνει τη σταθερή εμπιστοσύνη των σωματείων στη διοίκησή του και την ηγετική του ικανότητα να καθοδηγήσει την Ελληνική Πυγμαχία σε νέες επιτυχίες.

Για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, εκπρόσωπος επανεκλέγη ο Θανάσης Κανελλόπουλος, ο οποίος έλαβε την απόλυτη στήριξη των σωματείων. Η εκ νέου εκλογή του Χάρη Μαριόλη και του Θανάση Κανελλόπουλου με την καθολική στήριξη των σωματείων ενισχύει την πεποίθηση ότι η Ελληνική Πυγμαχία βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για μελλοντικές επιτυχίες και περαιτέρω ανάπτυξη σε όλους τους τομείς.

Παράλληλα η παρουσία τεσσάρων γυναικών στη νέα διοίκηση της ΕΟΠ προσδίδει μια νέα δυναμική, καθώς η ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις ευθύνης προάγει την ισότητα στον αθλητισμό και ανοίγει τον δρόμο για ένα πιο ισορροπημένο και πολυδιάστατο μέλλον για την ανάπτυξη της Πυγμαχίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιλογή της Καβάλας για τη διεξαγωγή της Τακτικής Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης, αναδεικνύει τη στρατηγική στόχευση της Ομοσπονδίας για την προώθηση της πυγμαχίας στην περιφέρεια διασφαλίζοντας ότι σημαντικά αθλητικά γεγονότα και αποφάσεις δεν περιορίζονται μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά κατανέμονται ισόρροπα σε όλη τη χώρα.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Στα μαχαίρια» η Δανάη Παππά με τον Λάμπρο Λάζαρη μετά τον χωρισμό τους – Τα αυτοκίνητα και το δάνειο των 140 χιλιάδων ευρώ