Ο Δήμος Βόλου, διά της Αντιδημαρχίας Τουρισμού, συμμετέχει με τουριστικό περίπτερο στην Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση στον Βόλο που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Μαγνησίας με την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και την αρωγή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

 Η έκθεση, που έχει πανθεσσαλικό χαρακτήρα, θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Βόλου στις 20-22 Σεπτεμβρίου  2024 και αποτελεί μια αξιόλογη ευκαιρία προώθησης του προορισμού στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας αλλά και της Κεντρικής Ελλάδας, καθώς αυτές αντιπροσωπεύουν μια εύκολα προσβάσιμη αγορά για τον Βόλο και το Πήλιο.

Επιπλέον, στο περίπτερο του Δήμου Βόλου, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τον νέο ψηφιακό τουριστικό οδηγό για τον Βόλο με το όνομα iVolos που μπορεί να συνοδεύει τους επισκέπτες του προορισμού και να τους διευκολύνει στη γνωριμία τους με την περιοχή.

Η εφαρμογή προωθεί την καλύτερη και πληρέστερη γνωριμία με τον τόπο και  ενισχύει την παροχή τουριστικής πληροφορίας καθώς είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή και μάλιστα σε 4 γλώσσες.

Στον χώρο του περιπτέρου του Δήμου Βόλου οι ενδιαφερόμενοι που θα ήθελαν να δουν τη λειτουργία της εφαρμογής θα μπορούν να την δοκιμάσουν σε 4 διαθέσιμα tablets, ενώ παράλληλα θα δίνονται οδηγίες για το πού και πώς κάποιος μπορεί να την κατεβάσει στη δική του έξυπνη συσκευή.

Το περίπτερο του Δήμου Βόλου είναι στην είσοδο της έκθεσης , στον αριθμό 1, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Βόλου και οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι Παρασκευή- Κυριακή 10.30π.μ.-9.30μ.μ..

Καλούμε όλους τους φορείς και τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου να επισκεφθούν και να υποστηρίξουν το περίπτερό μας, και μαζί να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε την τουριστική προβολή του προορισμού μας που τόσο έχει δοκιμαστεί το τελευταίο διάστημα.

Περιμένουμε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες με χαρά, μαζί να γνωρίσουμε ή να ξαναγνωρίσουμε έναν προορισμό που η δυναμική του και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του δεν αφήνουν ποτέ κανένα ασυγκίνητο, που δεν σταματάει να μας εκπλήσσει ακόμα κι όταν νομίζουμε ότι τον ξέρουμε και μας προσκαλεί για άλλη μια φορά να απολαύσουμε ένα καινούριο ταξίδι!

Προηγούμενο άρθροΕπετειακή εκδήλωση στο Βόλο για τα 30 χρόνια της ΠΟΕΣΥ
Επόμενο άρθροΖ. Μακρή: «Η συμμετοχή σας στη 10η εθελοντική αιμοδοσία μάς έφερε ακόμα πιο κοντά στην ουσία της Αλληλεγγύης»