Το νέο μήνυμά του για την καθαρότητα των ακτών του Παγασητικού έστειλε με τον δικό του καθιερωμένο τρόπο ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος βούτηξε στη θάλασσα του Αναύρου σήμερα το πρωί.

Ο δήμαρχος έδωσε το σύνθημα επιστροφής στην κανονικότητα, καλώντας τους Βολιώτες να απολαύσουν ξανά το μπάνιο τους στις παραλίες του Παγασητικού.

Αλλωστε το πρόσφατο φαινόμενο των νεκρών ψαριών που προκάλεσε νέο πλήγμα στον Βόλο, επέβαλε το νέο μπάνιο στη θάλασσα, μετά και την έκδοση των αποτελεσμάτων δειγματοληψιών, που έδειξαν ότι τα νερά είναι εξαιρετικής ποιότητας.

Ο κ. Μπέος χαρακτηριστικά ανέφερε ότι: «Το νερό ήταν δροσερό και πεντακάθαρο. Μετά τις αναλυτικές μετρήσεις που έκαναν οι αρμόδιοι φορείς στον Παγασητικό από τη μία άκρη στην άλλη, ως πρώτος πολίτης ήρθα να πω στον κόσμο να μην φοβάται, να κάνει ελεύθερα το μπάνιο του. Πεντακάθαρη η θάλασσα, φοβερό το τοπίο, με ναυαγοσωστική κάλυψη, ελεύθερες οι παραλίες, ελάτε να το χαρείτε. Ελάτε τις τελευταίες αυτές μέρες ζέστης να κάνετε ένα μπάνιο, να πιείτε ένα τσίπουρο, να δώσετε μία ανάσα στους επιχειρηματίες».

Μάλιστα σε δηλώσεις που έκανε ο δήμαρχος ανέφερε πως στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα συζητηθεί το θέμα των ελαφρύνσεων για τους επιχειρηματίες.

Προηγούμενο άρθροΗμερίδα στη Σκόπελο παρουσία του υφ. Εσωτερικών
Επόμενο άρθροOδύνη για τον πρόωρο θάνατο 54χρονου στον Βόλο