Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται η δεύτερη από τις τρεις πρώτες ημέρες ποδοσφαιρικής πανδαισίας με τα παιχνίδια της πρεμιέρας από τη League Phase του ανανεωμένου Champions League.

Από τα ματς που διεξάγονται αυτήν την ώρα ξεχωρίζει φυσικά το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ στην Αγγλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί την «σταχτοπούτα» στη διοργάνωση, Τζιρόνα, η Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται την περυσινή φιναλίστ, Ντόρτμουντ, ενώ η Σέλτικ αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Υπενθυμίζεται ότι πλέον δεν υπάρχουν όμιλοι στο νέο φορμάτ της διοργάνωσης.

Οι 36 ομάδες που θα κουνήσουν σεντόνι την εφετινή σεζόν συμμετέχουν σε έναν ενιαίο όμιλο (League Phase) και θα παλέψουν για να πάρουν μία από τις οκτώ πρώτες θέσεις που εξασφαλίζουν απευθείας πρόκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν δεν συμβεί αυτό θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τα play-off, αν έχουν καταλάβει από την 9η έως την 24η θέση.

Κάθε σύλλογος έχει το εξατομικευμένο πρόγραμμα οκτώ αγώνων με οκτώ διαφορετικούς αντιπάλους: δύο σε κάθε γκρουπ, έναν εκτός έδρας, έναν εντός.

Ο στόχος αυτής της νέας μορφής του Champions League είναι να τραβήξει το χαλί κάτω από τους διοργανωτές ενός event με τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο Champions League προβλέπει περισσότερα χρηματικά έπαθλα. Πριν από έναν χρόνο, στην τελευταία διοργάνωση με 32 ομάδες, το χρηματικό έπαθλο ήταν λίγο πάνω από τα δύο δισεκατομμύρια (2,022 δις. ευρώ).

Τώρα με τέσσερις ακόμη συλλόγους, η αύξηση είναι σχεδόν μισό δισεκατομμύριο, θα πλησιάσει δηλαδή τα 2,5 δισ. ευρώ, εξασφαλίζοντας ότι όποια ομάδα θριαμβεύσει στις 31 Μαΐου στο Μόναχο θα μπορούσε να κερδίσει έως και 150-160 εκατομμύρια!

Live η εξέλιξη των τεσσάρων αναμετρήσεων που είναι σε εξέλιξη:

Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ 0-0 (MEGA-COSMOTE SPORT 2 HD)

Γκολ: –

Κλαμπ Μπριζ – Ντόρτμουντ 0-0 (COSMOTE SPORT 7 HD)

Γκολ: –

Σέλτικ – Σλόβαν Μπρατισλάβας 0-0 (COSMOTE SPORT 8 HD)

Γκολ: –

Παρί Σεν Ζερμέν- Τζιρόνα 0-0 (COSMOTE SPORT 3 HD)

Γκολ: –

Tα αποτελέσματα των δύο αγώνων που άρχισαν στις 20:00:

Μπολόνια – Σαχτάρ 0-0 

Σπάρτα Πράγας – Σάλτσμπουργκ 3-0 

Γκολ: 2′ Καΐρινεν, 42′ Ολατούντζι, 58′ Λάτσι

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕφυγε από τη ζωή 93χρονη στον Βόλο
Επόμενο άρθροΣυνεχίστηκε η προσπάθεια…….σαγήνης των Γερμανών tour operators στη Μαγνησία μπας και δούμε καμιά……..άσπρη μέρα