Πολλά ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης, που ύστερα από πολλά χρόνια σχέσης αποφάσισαν να χωρίσουν.

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ήθελαν το πρώην ζευγάρι να βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη για την κοινή τους περιουσία. Με μια ανάρτησή του ο Λάμπρος Λάζαρης τόνισε ότι δεν έχει καμία «δικαστική διαμάχη» με την Δανάη Παππά και ζήτησε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά του καθώς εκείνος δεν είναι δημόσιο πρόσωπο, όπως η πρώην σύντροφός του.

«Κάνω αυτό το post, επειδή δέχομαι δεκάδες τηλεφωνήματα από χθες όλο το 24ωρο.

Δεν έχω να σχολιάσω κάτι περεταίρω, δεν υπάρχει καμία «δικαστική διαμάχη», ασχολούνται αυτοί που πρέπει ώστε να διευθετηθούν όλα τα θέματα που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι που ήταν τόσα χρόνια μαζί, κάτι που θεωρώ ότι συνηθίζεται.

Εγώ όπως γνωρίζετε δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο, ούτε ανήκω στον χώρο του θεάματος, οπότε θα ήθελα σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου.

Σας ευχαριστώ», έγραψε ο Λάμπρος Λάζαρης.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕΕΚ 2024: Ενημερωτική δράση για την κυκλοφοριακή αγωγή – Από τον Δήμο Λαρισαίων, το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας και το ΚΔΗΦ «Θέληση Ζωής»
Επόμενο άρθροΧαμός στη Ρόμα – Οπαδοί της πήραν στο… κυνήγι το αυτοκίνητο του Πελεγκρίνι!