Το Champions League με το νέο format ξεκίνησε και θυμίζει μια δύσκολη συνταγή. Το OΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και «παντρεύει» τη μαγειρική με το ποδόσφαιρο.

Ο βραβευμένος σεφ σχολιάζει τους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, εξηγεί πώς έγινε Ολυμπιακός, μαθαίνει στη Μαρία Ζαφειράτου να φτιάχνει τον τέλειο μουσακά και αποκαλύπτει τι του είπε η μητέρα του όταν αμφισβήτησε τις μαγειρικές της ικανότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος απαντά αυθόρμητα και με έμφυτο χιούμορ σε ερωτήσεις για:

Τον αθλητή που θα ήθελε να κάνει παρέα
Το επάγγελμα που θα έκανε αν δεν ήταν σεφ
Το φαγητό που αν μπορούσε δεν θα ξαναέφτιαχνε ποτέ
Το τι θα προτιμούσε περισσότερο από ένα αστέρι Michelin

Δείτε την απολαυστική συνέντευξη του Δημήτρη Σκαρμούτσου στο 3ο επεισόδιο της σεζόν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΈκτορας Μποτρίνι για Μάρκο Σεφερλή: Η σάτιρα είναι πάντα σάτιρα
Επόμενο άρθροΑκρίβεια: Νέα άνοδος των τιμών τσακίζει τα νοικοκυριά – Καλπάζει ο πληθωρισμός στα τρόφιμα