Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 17 χρόνια γάμου. Η ηθοποιός εμφανίστηκε ενοχλημένη με ορισμένα δημοσιεύματα.

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον έγγαμο βίο τους και να πάρουν χωριστούς δρόμους, πράγμα που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στον χώρο της ελληνικής showbiz. Οι 2 τους ήταν μαζί από το 2008 και παντρεμένοι από το 2010. Ο ηθοποιός το έχει επιβεβαιώσει με δηλώσεις του, ωστόσο η πρώην γυναίκα του απέφευγε να αναφερθεί στο όλο θέμα. Σε νέες της δηλώσεις μάλιστα έδειξε ενοχλημένη από τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν μετά το διαζύγιο.

Τη γνωστή ηθοποιό, που τις τελευταίες ημέρες έχει απασχολήσει με την προσωπική της ζωή, συνάντησαν η κάμερα του Happy Day και ο ρεπόρτερ Δημήτρης Σιδηρόπουλος.

«Επειδή άκουσα ότι «γιατί δεν τοποθετείται;» και τα λοιπά… θα το κάνω όποτε θέλω εγώ, όποτε το νιώθω εγώ, όποτε νιώθω καλά και αισθάνομαι ότι θέλω να το επικοινωνήσω. Στο κάτω-κάτω δεν αφορά κανέναν», ξεκαθαρίζει η Μαρία Κορινθίου.

«Θα τα απαντήσω όλα, δεν είναι ώρα τώρα. Μην ξεχνάτε ότι με τον Γιάννη έχουμε και μία εταιρεία παραγωγής, κάνουμε και δουλειές μαζί. Οπότε δεν είναι ότι έχει αλλάξει και κάτι», επισημαίνει χαρακτηριστικά η ηθοποιός στις νέες της δηλώσεις.

Υπενθυμίζεται πως Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή, έπειτα από 17 χρόνια γάμου. Ο ηθοποιός έχει επιβεβαιώσει το γεγονός σε δηλώσεις του μέσα στην εβδομάδα, ενώ εκείνη επιλέγει ακόμη να μην τοποθετηθεί ανοιχτά.

«Έχω χωρίσει με τη Μαρία, θες και τη δική μου επιβεβαίωση; Έχουμε χωρίσει με τη Μαρία! Αλλά αυτό δεν αλλάζει την οικογενειακή μας ζωή. Αν περιμένετε την επιβεβαίωση, δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας», ξεκαθάρισε ο ηθοποιός.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚατερίνα Νοτοπούλου για Κασσελάκη: «Μου έστειλε SMS στον «αέρα» για να τον εκθειάσω»
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα 19 Σεπτεμβρίου