Πεπεισμένος πως η Μπαρτσελόνα μπορεί να φτάσει ως το τέλος του… δρόμου και να κατακτήσει το εφετινό, αναβαθμισμένο Champions League, εμφανίστηκε ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα», Χάνσι Φλικ.

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (19/9), εκτός έδρας πρεμιέρας των Καταλανών στη League Phase του Champions League με τη Μονακό και τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για να αντιμετωπίσει τις καλύτερες ομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μπορούμε να καταστήσουμε το Champions League. Όταν είναι ένας τόσο μεγάλος σύλλογος όπως η Μπαρτσελόνα, θέλεις να κατακτάς τίτλους και το Champions League είναι η καλύτερη διοργάνωση του κόσμου. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε κόντρα στους καλύτερους» τόνισε αρχικά ο Φλικ και πρόσθεσε:

«Όταν ξεκινάς σε μία διοργάνωση όπως αυτή, πρέπει να είσαι όσο το δυνατό περισσότερο συγκεντρωμένος. Είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε δείξει στα πρώτα πέντε παιχνίδια μας και πρέπει να παραμείνουμε στο ίδιο επίπεδο που παρουσιάσαμε στο πρωτάθλημα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και αυτό φαίνεται στα παιχνίδια μας. Η Μονακό είναι μιας εξαιρετική ομάδα, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι και βαδίζουμε στο σωστό μονοπάτι”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜε διαγωνισμό και ψήφους από το κοινό θα επιλεγεί ο καλλιτέχνης που θα στείλει η Ελλάδα
Επόμενο άρθροΣτα 3,2 δισ. τα κρατικά «φέσια» – Η ακτινογραφία των οφειλών σε ιδιώτες και προμηθευτές