Με την υπέροχη φωνή της Γλυκερίας θα γίνει η έναρξη του φετινού παζαριού της Λάρισας, την προσεχή Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024, στις 8:00 το βράδυ στον χώρο που καταλάμβανε το λούνα-παρκ, στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης. Μαζί της θα είναι ο ταλαντούχος τραγουδιστής Χρήστος Μακρής και πολυμελής ορχήστρα.
Η χαρισματική ερμηνεύτρια Γλυκερία, που διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, με γνωστά τραγούδια λαïκά –έντεχνα –παραδοσιακά και όλες τις επιτυχίες της: «Μέχρι να βρούμε ουρανό», «Δεν έχω πολλά», «Ο,τι αγαπώ είναι δικό σου», «Πάρε με απόψε πάρε με», «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί», κ.ά.
Εκτός όμως από τις μεγάλες επιτυχίες της, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, όπως του Χρήστου Νικολόπουλου, του Μάριου Τόκα, του Σταύρου Ξαρχάκου, του Μίκη Θεοδωράκη, κ.ά. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και μία ενότητα με υπέροχα Σμυρνέικα τραγούδια, όπως «Δημητρούλα», «Έχε γεια Παναγιά», «Τι σε μέλλει εσένανε», «Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία», κ.ά.
Η είσοδος για όλους είναι δωρεάν.
Υπενθυμίζεται ότι η διοργάνωση της Εμποροπανήγυρης Λάρισας 2024 γίνεται, φέτος, υπό την εποπτεία του Δήμου Λαρισαίων.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΝέα Αρχή για τον Τόπο μας: «Και η Κορώπη έχει αφεθεί στην τύχη της!»