Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 51χρονος από τον Βόλο που συνελήφθη με την κατηγορία του ξυλοδαρμού της ηλικιωμένης μητέρας του με αφορμή τα κληρονομικά.

Συγκεκριμένα, ο άντρας που πάσχει από σχιζοφρένεια σε ποσοστό 67% χτύπησε στο κεφάλι την 90χρονη γυναίκα ενώ κοιμόταν.

Ο λόγος ήταν πως δεν του ”έγραφ” το σπίτι. Ο αδερφός του 51χρονου που ήταν μάρτυρας του περιστατικού κάλεσε την Αστυνομία.

Δικάστηκε στο Αυτόφωρο, αναστάτωσε με τις φωνές του το δικαστήριο, εξύβρισε την έδρα και τρεις φορές που του όρισε δικηγόρο το δικαστήριο, απέρριψε τους συνηγόρους.

Η 90χρονη, αδύναμη να περπατήσει και με χαμηλή φωνή προσπάθησε να εξηγήσει στο δικαστήριο όσα δύσκολα περνά στα χέρια του γιου της.

Όταν την χτύπησε βγήκε στην γειτονιά και ζήτησε βοήθεια. Μια γειτόνισσα της έβαλε πάγο στο κεφάλι και ο δεύτερος γιος της κάλεσε την Αστυνομία. Στο δικαστήριο αποκαλύφθηκε ότι o 51χρονος αναζήτησε την τύχη του στην Γερμανία, καταδικάστηκε για ληστεία κι έκανε στη φυλακή δύο απόπειρες αυτοκτονίας. Με την βοήθεια της οικογένειάς του επέστρεψε στην Ελλάδα.

«Αν μείνει ελεύθερος, θα μας κάνει κακό, θα μας σκοτώσει», είπε ο αδελφός του 51χρονου αποκαλύπτοντας ότι τους απειλεί και τους κλέβει συνέχεια.

Ο 51χρονος καταδικάστηκε σε 18 μήνες, θα εκτίσει τους έξι και τους υπόλοιπους 12 δεν θα πλησιάζει το σπίτι της μητέρας του ούτε στα 50 μέτρα.

 

Προηγούμενο άρθροΠήλιο: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 45χρονος – Συνελήφθη με κοκαΐνη και πιστόλι στην Μηλίνα
Επόμενο άρθροΓερουλάνος: Η σύγκριση των ηγετών θα γίνει στη Βουλή – Μπορώ να αντιμετωπίσω τον Μητσοτάκη