«Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ δεν δέχτηκε να μην είναι το όνομά του δίπλα από της Αλίκης Βουγιουκλάκης και για αυτό δεν ήταν στις ταινίες και έπαιζε ο Αλεξανδράκης», αποκάλυψε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Για τις άγνωστες πτυχές του έγγαμου βίου του αλλά και της επαγγελματικής πορείας της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρης Παπαμιχαήλ, μίλησε σήμερα το απόγευμα (19.09.2024) ο Μάκης Δελαπόρτας στο Στούντιο 4.

Ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε πως στις ταινίες “Μανταλένα”, στην “Αλίκη στο Ναυτικό” και στο “Ξύλο βγήκε από το παράδεισο”, η Finos Film φαινόταν πως έχει ως πρωταγωνίστρια την Αλίκη Βουγιουκλάκη ενώ ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ απλά συμμετείχε μαζί με όλους τους υπόλοιπους ηθοποιούς.

«Ας πούμε ο Παπαμιχαήλ στη “Μανταλένα”, στην “Αλίκη στο Ναυτικό” και στο “Ξύλο βγήκε από το παράδεισο”, είναι ότι η Finos Film παρουσιάζει την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία το «Ξύλο βγήκε από το παράδεισο» και μετά πρωταγωνιστούν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ…

Αυτός το “έφαγε” μία, δύο, τρεις. Στα “Χτυποκάρδια” της είπε ότι δεν θα παίξουμε μαζί ξανά και τον έπαιρνε η Αλίκη και τον παρακαλούσε. Αυτό δεν το έχω πει ποτέ», ανέφερε ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Έκαναν αυτές τις ταινίες κι έσκισαν και μετά ο Παπαμιχαήλ ζήτησε από την Αλίκη να είναι οι Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ πρωταγωνιστούν στην ταινία “Το ταξίδι” και “Η ψεύτρα”», είπε ο ηθοποιός.

«Ο Παπαμιχαήλ δεν το δέχτηκε και για αυτό δεν έπαιζε στις ταινίες και έπαιζε ο Αλεξανδράκης.

Μετά ήρθαν τα Χτυποκάρδια και τους έκαναν πρόταση κι ο Παπαμιχαήλ είπε ότι δεν θα το δεχόταν, αν δεν έμπαινε το όνομά του δίπλα από της Αλίκης. Η Αλίκη έκανε πίσω, το δέχτηκε κι έτσι επανενώθηκε το ζευγάρι. Μετά επήλθε κι ο έρωτας και η “Μοντέρνα Σταχτοπούτα” και παντρεύτηκαν», αποκάλυψε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΦεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή: Χιλιάδες επισκέπτες και τη δεύτερη μέρα στο Πάρκο Τρίτση