Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα;

Ταύρος: Η Σελήνη περνά στο ζώδιο σου για μερικές ημέρες, φέρνοντας συναισθήματα στην επιφάνεια. Η σημερινή αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα είναι ένα ετήσιο γεγονός που σου υπενθυμίζει να εργαστείς πιο στοχευμένα και εντατικά αν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου.

Επίσης είναι η καλύτερη περίοδος να δώσεις έμφαση στις ανάγκες, τα όνειρα και τα πιστεύω σου. Αν και είναι μια «δυνατή» εποχή του χρόνου για δημιουργικές και ρομαντικές αναζητήσεις μπορεί να αμφισβητείς μια αβέβαιη ή διφορούμενη κατάσταση που σχετίζεται με μια φιλία.

Δίδυμοι: Με την ετήσια αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα να συμβαίνει σήμερα μπορεί να αισθάνεσαι ευάλωτη σε σκαμπανεβάσματα που σχετίζονται με θέματα φήμης, καριέρας, οικογένειας και σπιτιού.

Κάποιος στη ζωή σου μπορεί να μη συμφωνεί με τους στόχους σου ή την έλλειψηστόχων. Είσαι ευαίσθητη σχετικά με τη φήμη σου κι οι ασάφειες σχετικά με τα μακροπρόθεσμα έργα ή την καριέρα σου μπορεί να επηρεάσουν τη ζωή στο σπίτι.

Καρκίνος: Σήμερα υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείς μετά από επικοινωνία με δικούς σου ανθρώπου ή συναδέλγους. Θα χρειαστεί να είσαι λίγο πιο προσεκτική στο γραφείο ειδικά αν ασχολείσαι με ειδήσεις ή αριθμούς και πρόσεχε τι λες ώστε να μην παρερμηνευτεί.

Ονειρεύσου και δημιούργησε, αλλά να είσαι προσεκτική σε πρακτικά ή μηχανικά θέματα. Εάν κάποιος προσπαθεί να λάβει μια σαφή απάντηση για τυχόν δέσμευση από εσένα και δεν αισθάνεσαι καλά γι’ αυτό, ανέβαλε ευγενικά για αργότερα.

Λέων: Υπήρξε μια ισχυρότερη εστίαση στον υλικό και φυσικό κόσμο αυτές τις μέρες, με τη διέλευση του Ήλιου από το 2ο ηλιακό σου οίκο. Μπορεί να υπάρχει κάποια σύγχυση γύρω από οικονομικά ή οικεία θέματα, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει την αντίθεση του με τον Ποσειδώνα.

Μπορεί να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση όπου πρέπει να ορίσεις όρια με άλλους που εξαντλούν το χρόνο ή την ενέργεια σου. Αυτή η ετήσια διέλευση σου υπενθυμίζει την ανάγκη για περισσότερη προσοχή στις πνευματικές και συναισθηματικές σου ανάγκες.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτο Υπουργείο Υποδομών η ευθύνη για το έργο αποκατάστασης του δρόμου Μηλίνας-Τρικερίου………….Ωχ!!