Απογοήτευσε η Νίκη Βόλου στην έναρξη του πρωταθλήματος της σούπερ λιγκ 2 επιστρέφοντας με ήττα 2-0 από τη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης απέναντι στον Καμπανιακό.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες κινήθηκαν περισσότερο αναγνωριστικά , χωρίς να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις για γκολ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Πέττας ήταν αυτός που στην πρώτη του συμμετοχή με τον Καμπανιακό, καθώς πήγε πριν από 1 εβδομάδα στην ομάδα, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Σουτ του Κωτσόπουλου, ο Σούλης απόκρουσε κι ο Πέττας με δεύτερο σουτ έκανε το 1-0.

Στο 80′ ο Φροσύνης διπλασίασε τα τέρματα του Καμπανιακού, εδραιώνοντας την απόλυτα δίκαια νίκη της ομάδας του. Σέντρα του Μανιού, ο Σούλης απόκρουσε και στην εξέλιξη της φάσης ο Φροσύνης έγραψε το τελικό 2-0 με κοντινό πλασέ.

Η Νίκη απέδειξε με το παιχνίδι της στη Χαλάστρα ότι δεν ήταν καθόλου τυχαίος και ο αποκλεισμός στο κύπελλο από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.

Ο Καμπανιακός κι ο Απόλλωνας είναι σίγουρα μικρότερα μεγέθη από τη Νίκη, ιστορικά, αλλά, μόνο στο γήπεδο αποδεικνύονται το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον….

Οι συνθέσεις:

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Γιακουμής, Ντουμάνης, Παπαστεριανός, Σέχου, Κολλαράς, Φροσύνης, Ν. Καθάριος (32′ Πέττας), Σαρβανίδης (88′ Παπακωνσταντίνου), Έππας, Γαρύφαλλος (88′ Διαμαντόπουλος), Κωτσόπουλος (77′ Μανιός).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Σούλης, Οικονομόπουλος, Βλάχος, Κούφας (76′ Βερνάρδος), Γκαντέλιο, Σίλβα, Σαλαμούρας (55′ Λίταινας), Τσιλιγγίρης, Αρίας (81′ Ματάους), Σπυρίδης (55′ Δούμτσης), Τζιώρας (81′ Κάρλος).

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΤον… σκότωσε ο «Θεός του πολέμου»