«Όταν βάζεις ένα ταβάνι, μπορεί να μην καταφέρεις να το ξεπεράσεις. Εγώ θέλω να βελτιώνομαι, να είμαι χαρούμενος κι όλα είναι ανοιχτά», δήλωσε ο Εμμανουήλ Καραλής.

Δηλώσεις στην κάμερα των Weekenders, παραχώρησε σήμερα το πρωί (21.09.2024) ο χάλκινος Ολυμπιονίκης μας Εμμανουήλ Καραλής, μιλώντας για την μεγάλη επιτυχία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου αλλά και τους επόμενους στόχους του.

«Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα να πέφτεις από τα 6 μέτρα. Ήταν ένα όνειρο που ήθελα να πραγματοποιήσω. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που κατάφερα να ξεπεράσω αυτό το ύψος. Από εκεί και πέρα προχωρώ για να κάνω ακόμα μεγαλύτερα ύψη.

Εγώ είμαι φουλ τρελός και μπορώ να κάνω skydiving και ύψη. Σίγουρα θέλω να πηδήξω πάνω από 6,10 μ. Πλέον δεν θέλω να βάζω όρια. Όταν βάζεις ένα ταβάνι, μπορεί να μην καταφέρεις να το ξεπεράσεις. Εγώ θέλω να βελτιώνομαι, να είμαι χαρούμενος κι όλα είναι ανοιχτά», δήλωσε ο Εμμανουήλ Καραλής.

«Το κάθε παιδί έχει το δικό του λούκι που περνά. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Το μόνο πράγμα που θα μπορούσα να πω είναι να μπορέσουν να βρούνε τη δύναμη να μιλήσουν στους δικούς τους ανθρώπους κι από εκεί και πέρα όλα καλυτερεύουν», είπε ο ταλαντούχος αθλητής για το bullying που έχει βιώσει.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚαλώδιο Ελλάδας – Κύπρου: Επενδυτικό ενδιαφέρον από Μακρόν και συνάντηση με Μητσοτάκη – Χριστοδουλίδη στις ΗΠΑ