Ο Ολυμπιακός φιλοδοξούσε να επιστρέψει στις επιτυχίες το βράδυ του Σαββάτου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μετά την εντός έδρας γκέλα απέναντι στον Παναιτωλικό, ωστόσο υπολόγιζε χωρίς τον… ξενοδόχο Άρη.

Οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κατάφεραν να θέσουν νοκ-άουτ τους αναιμικούς Πειραιώτες με 2-1 σκορ, υποχρεώνοντάς τους στην πρώτη τους ήττα στην εφετινή Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Μάνου Γκαρθία, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του και ήταν δημιουργός του δεύτερο, που πέτυχε ο Μορόν.

Μάλιστα ο Ισπανός είχε και δοκάρι στο β’ ημίχρονο. Στις καθυστερήσεις μείωσε για τους Πειραιώτες ο Ελ Κααμπί.

Με γκολ… από τα αποδυτήρια μπήκε στο ματς η ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντιαντί άδειασε από τα δεξιά τον Ορτέγκα και τροφοδότησε τον επερχόμενο Μάνου Γκαρθία, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή νίκησε τον Τζολάκη, γράφοντας το 1-0.

TO ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΓΚΑΡΘΙΑ

Οι γηπεδούχοι, παίζοντας άμυνα για… σεμινάριο και βγάζοντας μεγάλο πάθος στο γήπεδο, δεν άφησαν τους Πειραιώτες να τους απειλήσουν στο πρώτο 45λεπτο.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο μισό του ματς είχαν τρεις καλές στιγμές, με κεφαλιά του Ελ Κααμπί και δύο εκτελέσεις φάουλ του Τσικίνιο, ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Μάλιστα με τον Μανού Γκαρθιά να γίνεται από εκτελεστής δημιουργός στο 41′ ο Μορόν κατάφερε με κοντινό τελείωμα να κάνει το 2-0, με το οποίο πήγε ο Άρης στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΟΡΟΝ

Για διαμαρτυρίες αντίκρισαν κόκκινες κάρτες ο γυμναστής του Ολυμπιακού, Χρήστος Μουρίκης και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Με δύο αλλαγές επέστρεψε στο γήπεδο η ομάδα του Πειραιά για το β’ ημίχρονο, καθώς οι Γουίλιαν και Ολιβέιρα πέρασαν στο ματς αντί των Γκαρθία και Βέλντε, αντίστοιχα.

Στο 65ο λεπτό ο Άρης βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση με τον Μάνου Γκαρθία να βγάζει τετ-α-τετ τον Μορόν, ο οποίος προσπάθησε να κρεμάσει τον Τζολάκη, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 70′ ο Γιάρεμτσουκ πέρασε στο ματς αντί του Τσικίνιο, με το σύστημα του Ολυμπιακού να μετατρέπεται σε 4-4-2. Γεμίζουν την περιοχή οι φιλοξενούμενοι σε μία προσπάθειά τους να σκοράρουν για να μπουν εκ νέου στο ματς.

Άρης-Ολυμπιακός 2-1

Γκολ: 3′ Μάνου Γκαρθία (Άρης), 41′ Μορόν (Άρης), 90+6′ Ελ Κααμπί (Ολυμπιακός)

Κίτρινες: Μάγιο (Άρης), Βέλεθ (Άρης), Ντόη (Ολυμπιακός), Κάρμο (Ολυμπιακός), Ολιβέιρα (Ολυμπιακός)

Κόκκινες:

Δοκάρια: 65′ Μορόν (Άρης)

Άρης (Μάντζιος): Κούεστα – Μάγιο, Βέλεθ, Μπράμπετς, Φρίντεκ – Σιφουέντες, Μόντσου – Ντιαντί (76′ Σαβέριο), Γκαρθία (76′ Νταρίντα), Σίστο – Μορόν (86′ Σαμόρα)

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης – Ροντινέι, Ντόη (77′ Μπιανκόν), Κάρμο, Ορτέγκα – Έσε, Γκαρθία (46′ Γουίλιαν) – Ζέλσον (77′ Κοστίνια), Τσικίνιο (70′ Γιάρεμτσουκ), Βέλντε (46′ Ολιβέιρα) – Ελ Κααμπί.

Διαιτητής: Παϊρέτο Βοηθοί: Τσέκομ, Ρόσι 4ος: Κατοίκος VAR: Αουρελιάνο, Ζαμπαλάς.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση της Αστυνομίας και βίντεο για τη χασισοφυτεία σε περιοχή του Αλμυρού