Το τμήμα AHEPA HJ-13 Αργοναύτες Βόλος, με μεγάλη χαρά και αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, επισκέφτηκε το νεοσύστατο   βρεφονηπιακό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος  στην Αγριά Βόλου και προχώρησε στη δωρεά ειδών γραφείου , διαφόρων επίπλων και λοιπού εξοπλισμού . Η δωρεά αυτή αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης συνεργασίας μας με την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και στόχο έχει την υποστήριξη της λειτουργίας του σταθμού και την αναβάθμιση του περιβάλλοντος για τα μικρά παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.
Την αντιπροσωπεία του τμήματος αποτελούμενη από τους Πανουτσόπουλο Βασίλειο (Πρόεδρος) , Σάμψων Κωνσταντίνο  (Αντιπρόεδρος)  ,Νικόλαο Αργυρίου και Βελούδο Λάμπρο (ειδικοί συνεργάτες) , υποδέχτηκε ο διευθυντής του σταθμού κ.Σουλιώτης Δημήτριος και το σύνολο του προσωπικού του σταθμού.
Ο διευθυντής του σταθμού κ.Σουλιώτης Δημήτριος ευχαρίστησε το τμήμα για τη δωρεά του η οποία θα συμβάλει στην ακόμα καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των εγκαταστάσεων του σταθμού.
Ο Πρόεδρος του τμήματος ahepa hj 13 argonauts volos δήλωσε ‘’ αυτή η δράση αναδεικνύει τη δέσμευσή μας να συμβάλλουμε θετικά στην τοπική κοινωνία  και να υποστηρίξουμε πρωτοβουλίες που προάγουν την ευημερία των παιδιών’’  και ευχαρίστησε  θερμά την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος για τη συνεχιζόμενη συνεργασία.
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΣε πλήρη λειτουργία, με τμήματα όλων των ηλικιών (αγοριών- κοριτσιών) η Ακαδημία του Α.Σ. Καρδίτσας!