Αρχίζει σήμερα Κυριακή το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της τρίτης εθνικής κατηγορίας και ο Ολυμπιακός Βόλου επρόκειτο ν’ αγωνιστεί στο ΕΑΚ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το παραχωρητήριο από τον Δήμο Βόλου. Η ΕΠΟ λοιπόν, όρισε έδρα του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕ Αλεξάνδρειας το γήπεδο στα Τρίκαλα Ημαθίας που απέχει 185 χιλιόμετρα από τον ”γηπεδούχο” Ολυμπιακό και μόλις 20 χιλιόμετρα από τη φιλοξενούμενη ομάδα!!!!

Είναι δυνατόν;;;; Κι όμως!!!! Δηλαδή, δεν υπήρχε κανένα γήπεδο πιο κοντά στον Βόλο;; Μέσα στη Μαγνησία τίποτα, για έναν αγώνα τρίτης εθνικής;; Ακόμα κι ο Διαγόρας στο Στεφανοβίκειο έπαιζε…….

Είναι προφανές ότι και διοικητικά είναι ανίσχυρος ο ιστορικός Ολυμπιακός και…….κάποιος (όλοι γνωρίζουν ποιος) τον πολεμάει συστηματικά!!!!! Κρίμα……

Ο αγώνας θα γίνει την προσεχή Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και θ’ αρχίσει στις 4 το απόγευμα, ενώ πολλοί φίλοι της ομάδας θα βρεθούν στο πλευρό της, παρά τις……τρικλοποδιές.

Νίκος Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροTo επάγγελμα του παρόντος και του μέλλοντος στην Περιφέρεια Ηπείρου – Προσέλαβαν υπάλληλο για να κλείνει τα φώτα με 37.000€ για δυο χρόνια!!!
Επόμενο άρθροΣοκ για την οικογένεια της Νίκης Βόλου-Οπαδός της ομάδας υπέστη βαρύ εγκεφαλικό μετά τον αγώνα με τον Καμπανιακό